Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
2016. szept. 29. 12:37
11/236 anonim válasza:
6 sikertelen cikluson vagyunk túl, következő nemvártam október 26 és nagyon bízom benne, hogy pozit fogok tesztelni. :)
12/236 anonim válasza:
8-as mintha látnék halvány vonalat, hanyadik dpo?
13/236 anonim válasza:
Sziasztok! Missed ab utan elso probalkozos honap remelem oktober vegeig sikerul nekem is! 😊
14/236 anonim válasza:
Október 6ra nem várom. Igazából nem tudom, h tünetnek tudható be vagy csak beképzelem, de pár napja émelygés fog el néha. Néha enyhe alhasi görcs.
Z
15/236 anonim válasza:
Jövök én is megint...
Pco + cukorbetegség.Ez a 3 kezelt ciklusom.Október 17 körül nem várom.
Aki felrakta a tesztet nem akarom elkeseríteni,de ne élje bele magát...múlt hónapban nekem is volt ilyen tesztem és terhes nem voltam.Persze nekem késett is amikor teszteltem ilyennel és ugyan abból a mintából 3 különböző teszt közül csak ez volt pozi...
Nicol
16/236 anonim válasza:
Én is csatlakozom 25.-re nem várom.
K
17/236 Theressita válasza:
Sok sikert csajok! Mi a férjemmel egyelőre direktíven még nem "kattantunk rá" a babára, de örülnénk, ha "csak úgy" összejönne :-) Mindenestre kíváncsian várom fejleményeiteket.
18/236 anonim válasza:
én töltöttem fel a képet. én 8.ára nem várom még 9nap :) azért úgy beleférhet a halvány teszt?
19/236 anonim válasza:
Október 24. :) Gigi voltam megint :)
20/236 anonim válasza:
Okt 25re nem varom:) most kezdem a cicka teat e vitamint hatha sikerul:)9.sikertelen honap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!