Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. szept. 29. 12:37
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/236 Nyuszilány83 ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem, ha mindegyikünk folyamatosan együtt van a párjával... akkor miért nem jön össze?? Úgy érzem nekem is sajnos meg fog jönni.. 8-ra nem várnám pedig... vettem ovutesztet, rendeltem férfi vitamint, szedem a trimesztert... próbálok nem rá görcsőlni és nem kötelezően sexelni... de nem értem a dolgot... azon gondolkoztam ha nem jön össze, elviszem és megvizsgáltatjuk a kiskatonáit... tudtok jobb megoldást?
2016. okt. 6. 13:24
 102/236 anonim ***** válasza:
100%

Miota probalkoztok?

Dia

2016. okt. 6. 13:46
 103/236 Nyuszilány83 ***** válasza:
100%

Szia Dia.

Kb 2 hónapja.... 2-3 naponta együtt vagyunk... ovu-kor is... Sajnos eddig nem sok sikerrel... tudom, hogy ez még nem sok idő.. de így is kicsit el vagyok keseredve... Ti mióta ? Lehet, hogy ha 10 évvel fiatalabb lennék sokat számítana. Most 33 vagyok, párom 39. Ti? / Kitti /

2016. okt. 6. 13:58
 104/236 anonim ***** válasza:
100%
Kitti, tudom nehéz a várakozás de hidd el nekem a 2 hónap az még semmi. Sőt lehet most pont sikerült csak még nem tudsz róla. Majd ha már 8-9 hónap elteltével sem jön ossze akkor pedig már érdemes elmeni vizsgálatokra. De szerintem még fölösleges. Ahogy gondolod. Csak azt tudom tanácsolni hogy légy türelemmel és az majd meghozza a hatását. A koroltokrol csak anyit hogy még nem késtetek le semmiről, nyugi :) Drukkolok.
2016. okt. 6. 15:04
 105/236 A kérdező kommentje:

Kitti, megertelek teljesen.

Ha megnyugtat menj el egy hormonalis vervetelre es a parodat kuld egy el spermavizsgalatra. Nem tudom mennyibe kerul (max egy 10es szerintem). Ha minden ok, akkor tudjatok hogy csak varni kell egy kicsit, ha meg valami nem ok, kezleni lehet.

En banom hogy csak 1 ev utan mentem el kivizsgalasra.

2 honap varakozas meg tenyleg nem sok, de elhiszem hogy mar nagyon vagytok ra.

2016. okt. 6. 15:14
 106/236 anonim ***** válasza:
100%
csajok! Segítsetek! csináltam ma délutáni pisiből egy tesztet,nem várt előtt 4nappal. lett rajta második vonal. elég vastag pont akkora mint a kontroll csík de fehér... szerintetek ez pozitív vagy negatív így? Arra gondolok h érzékel valamit a teszt de még nincselég hcg
2016. okt. 6. 17:24
 107/236 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! En azt tapasztaltam, h ameg odafigyeltunk, ket naponta egyutt voltunk, szamoltam az ovut addig csak azt ertem el, h kesett. Ebben a honapban, nem foglalkoztunk egyaltalan a dologgal, mert a terdmutetem elterelte a figyelmenket, es nem is tudtunk csak kb 4szer egyutt lenni ebben a honapban, es pont most sikerult. Tenyleg azt gondolom, h tulsagosan ra voltam kattanva a dolgokra a jelekre,a tesztekre... Most meg csak nem is gondoltam ra, h lehet baba, es megis... Szoritok mindenkinek nagyon :)

Betti

2016. okt. 6. 17:38
 108/236 A kérdező kommentje:
#106 tudsz feltenni kepet?
2016. okt. 6. 17:54
 109/236 anonim ***** válasza:
100%

[link]

csak negatív formátumban látszik valami a képen. élőben látzik annélkül is :S

2016. okt. 6. 18:07
 110/236 anonim ***** válasza:
100%
és nagyon puffadok két napja :S akinek lett pozi tesztje nem volt ilyen tünete nem várt előtti napokban?
2016. okt. 6. 18:09
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!