Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Szia Dia.
Kb 2 hónapja.... 2-3 naponta együtt vagyunk... ovu-kor is... Sajnos eddig nem sok sikerrel... tudom, hogy ez még nem sok idő.. de így is kicsit el vagyok keseredve... Ti mióta ? Lehet, hogy ha 10 évvel fiatalabb lennék sokat számítana. Most 33 vagyok, párom 39. Ti? / Kitti /
Kitti, megertelek teljesen.
Ha megnyugtat menj el egy hormonalis vervetelre es a parodat kuld egy el spermavizsgalatra. Nem tudom mennyibe kerul (max egy 10es szerintem). Ha minden ok, akkor tudjatok hogy csak varni kell egy kicsit, ha meg valami nem ok, kezleni lehet.
En banom hogy csak 1 ev utan mentem el kivizsgalasra.
2 honap varakozas meg tenyleg nem sok, de elhiszem hogy mar nagyon vagytok ra.
Sziasztok! En azt tapasztaltam, h ameg odafigyeltunk, ket naponta egyutt voltunk, szamoltam az ovut addig csak azt ertem el, h kesett. Ebben a honapban, nem foglalkoztunk egyaltalan a dologgal, mert a terdmutetem elterelte a figyelmenket, es nem is tudtunk csak kb 4szer egyutt lenni ebben a honapban, es pont most sikerult. Tenyleg azt gondolom, h tulsagosan ra voltam kattanva a dolgokra a jelekre,a tesztekre... Most meg csak nem is gondoltam ra, h lehet baba, es megis... Szoritok mindenkinek nagyon :)
Betti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!