Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Sziasztok csajok!
Most látom ezt a kérdést,és gondoltam megosztom veletek velem mi a helyzet,az igazság hogy 3 hónapja vagyunk rajta az ügyön 25-29 napos ciklusokkal,és ebben a ciklusban csak a mensim vége felé,az 5.napon tudtunk eggyüttlenni,és ma vagyok a ciklus 20.napján ,reggel arra keltem fel hogy iszonyat ugyéreztem mintha szétrobbant volna a fejem,a gyomrom meg olyan volt mintha mázsás köveket tettek volna bele,igy teszteltem eggyet és pozii lett!!
Pedig mensi idején voltunk eggyütt,de ugytünik nekünk ez bejött! :D
Csak igy nemtudom hogy számláljam a babó korát mivel mindenhol az van hogy mensi 1.napjától kell,hát nekem előbb foganhatott,ugyhogy nemistudomm,majd szerintem a naptári 7 hét betöltése után megyek csak dokihoz.
Gratulálok a sok pozi teszthez, boldog babavárást. :)
Én most elvileg a 5. dpo-n tartok, 2 napja szurkál a petefészkem, mintha ovu lenne, több a folyásom. Ovutesztem egyértelműen negatív, úgyhogy nem lehet peteérés. Kíváncsian várom a hónap eredményét. :)
Köszönöm a biztatást! Lányok, nem szabad hagyni, hogy ilyen tuskó orvosok kísérjék végig a terhességet. Mindenképp keressetek jó orvost! Mi a férjemmel eldöntöttük, hogy a szülést magánkórházban szeretnénk majd. Sajnos ma már az állami kórházban is annyi hálapénzt elkérnek, hogy nem sokkal kell kiegészíteni a magán kórházhoz. Legfeljebb nem veszünk 300 ezres babakocsit, de a szülés és terhesgondozás nekünk fontosabb. Ha sikerül a baba és lesz tapasztalatom ez ügyben, majd megírom. Addig is sok sikert mindenkinek!
Evi
sziasztok!
sajnálom Betti hogy ez törtét veled. keress egy normális orvost akiben megbízol és aki engedi hogy bármikor felhívd bármivel!
Gratulálok a sok pozi teszthez!:) :)
én írtam már hogy vasárnap pozi lett a tesztem, ma újrateszteltem, szerencsére sokkal erősebb.
a gondom csupán az hogy a fiaim betegek, orvosom meg csak ma van este! Ti elmennétek hozzá, hogy hogyan védjem ki a fiúktól elkapható bacikat? vagy várjak még 3 hetet és csak akkor mennyek? köszi
Saci
Betti, olvastalak... az orvos hozzáállása minősíthetetlen. Tipikus öreg, befásult, beképzelt doki... Remélem találsz egy kedves orvost, aki tiszteletet is tud erőltetni magára feléd!
Nekem ma lett szép pozi az ovu tesztem.
Alisa
Ja és minden pozi tesztelőnek nagy gratula!
Alisa
Sziasztok! Mindenkinek koszonom az egyutterzest... Keresunk masik orvos ez biztos...
Betti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!