Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. szept. 29. 12:37
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/236 anonim ***** válasza:
100%

Ja... Sztk-ban, es idos doki.

Betti

2016. okt. 11. 16:05
 142/236 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Betti!

Irj nekem egy uzenetet melyik varosban voltal dokinal! Ha itt nem akarod irj privat uzenetet es segitek neked vagyis megprobalok krvos teren.

Rohadekok.

Utalom oket..tisztelet a kiveteleknek.

Es ezt ugy irom, hogy szulesznonek tanultam.

Dia

2016. okt. 11. 17:31
 143/236 anonim ***** válasza:
100%

Írtam, köszönöm :(

Betti

2016. okt. 11. 17:38
 144/236 anonim ***** válasza:
100%

Leirom.a velemnyem!

Az hogy egy orvos igy banik egy terhes novel felhaborito! En igaz nem vegeztem el az iskolat maganeleti problemak miatt DE rengetek gyakorlaton voltam!

SOHA nem keseritettem el egy kismamat se banto szavakkal! SOT ha kellet leulltem veluk beszelgetni a gyakorlati idom utan.. atereztem a helyzetuket! Azt hiszem ezt hivjak ugy hogy hivatas es nem munka! SOHA EGY FILLERT nem fogadtam el, pedig higyjetek el hogy par kedves szoert dugdostak a penzt, DE soha nem.vettem el. Orvost barmiko valthatsz! Sot en a 3 hetet se varnam meg. Az interneten fent vannak a rendelesek! Kerj idopontot, olyan idoszakra amikor nem ez a tusko dolgozik. Es tessek nyugodtan elmondani a masik orvosnak hogy jartal!!! Ha odavalosi vagy ahol en dolgoztam tudok neked ajanlani 2 orvost akihez akar maganrendelesre akar ingyen az sztkba el tudsz menni! Es ne csuggedj! Korai a terhesseged. Ennyi! Egy het mulva mar hallani fogod a szivhangot! Csak ez a tusko nem bir biztatni. Fel a fejjel!

Elnezest ha lesz helyesirasi hiba de felhuztam magam!

Dia

2016. okt. 11. 17:43
 145/236 anonim ***** válasza:
100%

Koszonom a biztatasod... En is felhuztam... Sot... Orak mulva is remegtem az idegtol... Es az bosszabt, hogy nem olvastam be neki, es nem hagytam ott, mert tudni akartam, hogy mi van... Pedig amikpr elkuldott vetkpzni, vegig azpn gondolkodtam, hogy most kene itt hagyni...

Betti

2016. okt. 11. 17:54
 146/236 anonim ***** válasza:
100%

jesszus mik vannak....:(

Azért a helyedben megpróbálnék a normális dokihoz átmenni.

Sajnálom, hogy így történt.

Bari

2016. okt. 11. 18:34
 147/236 anonim ***** válasza:
100%

Az sem az igazi, majd keresek valakit aki normalis :( nem ertem a mai orvosokat...

Betti

2016. okt. 11. 20:19
 148/236 Nyuszilány83 ***** válasza:
100%
Jujj...ez borzasztò lehetett...sajnálom nagyon! Èn biztos hogy otthagytam volna...de megértelek h lelkes voltál meg kivancsi...párod nem tud elkisérni ilyenkor? Az biztos leugatta volna a dokit....Keress mást s.o.s!!!
2016. okt. 11. 20:30
 149/236 anonim ***** válasza:
100%

Kint vart... Azt mondta tuti beolvasott volna neki... En is de nagyobb volt a kivancsisag... De orulok, h nem en reagaltam tul...

Betti

2016. okt. 11. 20:45
 150/236 A kérdező kommentje:

Betti, mindenhol vannak bunkok, megkeseredett emberek. Keruld oket, foleg terhesseg idejen.

En a helyedben biztos irnek egy panaszlevelet vagy akar meg fel is jelentenem mivel penzt kert az alap tb szolgaltatasert.

Remelem talalsz egy kedves orvost aki atsegit teged a terhessegen, turelmesen elmagyaraz mindent es a Te erdekeidet tartja szem elott.

Fel a fejjel, es ne hagyd magad!

Jo ejt es nagyon boldog babavarast! :)

2016. okt. 11. 23:09
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!