Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. szept. 29. 12:37
 191/236 anonim ***** válasza:
100%
szia. sikerült láttam a teszted :) az ényém tegnap volt pozi erősebb mint a kontroll csík a 2.vonal nekem is. ma már negatív. hát most várunk... :) mi tegnap nem tudtunk együtt lenni csak tegnap elött.remélem elég lesz
2016. okt. 22. 20:00
 192/236 anonim ***** válasza:
100%
Segitsetek most gondba vagyok. 19-en voltam nogyogyasznal masnap volt ovum 25mm-es tuszovel de 16-an is gorcsoltem elvileg 15-en van ovum /bal oldal/ .... most ez kitolodhatott vagy ketto volt? Tegnap iszonyat begorcsolt a petefeszkem ma mar csak enyhe meg jon erzes de eros derekfajdalom... lehet ket tuszorepedes? Ha 15-en volt esetleg 19-en azt latja doki? Mi lehet most velem??? Koszi Ági
2016. okt. 23. 08:58
 193/236 anonim ***** válasza:
100%

kérlek adjatok tanácsot

Sziasztok 20 éves vagyok, párkapcsolatba élek, babát szeretnénk . Folyamatosan járok nőgyógyászhoz de sohase mondanak semmit 2 hónapja folyamatosan minden 5 nap után el kezdek barnázni , 10-11 napig tart utána megint el telik 5 nap és újra barnázok és rózsaszínes pecsételés jelentkezik mi lehet az oka ? tapasztaltatok már ilyet a válaszaitokat köszönöm .

2016. okt. 24. 09:28
 194/236 Nyuszilány83 ***** válasza:
100%

Sziasztok! Ovulációs tesztet ajánlok mindenkinek.... nekem bejött, szépen lehetett látni a két csíkot.... persze azzal sem biztos, hogy össze jön a baba, de legalább besegít a jó időpontra.

20 évesen ... de jó neked , hogy ilyen fiatal vagy...:) Nem tudom mit mondott az orvos?

Ki hogyan áll?

Kitti

2016. okt. 24. 14:26
 195/236 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok ki hogy all? En szombatra nem varom. Semmi mensijel csak a derekam szakad le. Persze nem birtam ki a tesztelest de full negativ 12 dpo elvileg. Ági
2016. okt. 27. 11:08
 196/236 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok! (van aki már olvasta, másik kérdésnél)

voltam orvosnál.

egyenlőre csak petezsákot látott, de az én orvosom nem igazán "ért" az uh hoz, csak éppen amennyit kell.

szóval látja a petezsákot, a meg nagyobbodott méhet.

jövőhéten megyek a kórházba uh. azutáni héten vissza az orvosomhoz. egyenlőre nyugodt vagyok mert az első két gyerkőcnél is ugyan ez a fel állás volt! kedden töltöttem a 6 .hetet.

2016. okt. 27. 12:30
 197/236 Nyuszilány83 ***** válasza:
100%
Nagyon el van csendesedve mindenki.... sajnálom, mert kíváncsi lennék kivel mi van... hogy vagytok... szorítok mindenkinek... személy szerint nov 3 fele nem várnám... de már nem stresszelek rá... 3-ik hónapunk lenne... nem tesztelgetek, mert tök felesleges... nem beszélek be semmit sem.. ha nem jön meg majd akkor... ha meg megjön akkor lesz újabb hónap a próbálkozásra... én ezt így próbálom felfogni.... egyébként jó ez a csoport és a kezdeményezés... csak azt sajnálom, hogy senki se ír... Szép napot! Kitti.
2016. okt. 27. 13:37
 198/236 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok. Szerintetek ha csak ma kellett volna megjönnie de mult héten barnáztam 5 napig majd minimális vérzés (ma is tart), akkor a terhesség kizárva? 28 naposak a ciklusaim, megszakítsos módszer. A hasam nem görcsöl pedig mensi előtt iszonyatosan szokott. Hangulatingadozás mell (bimbó) viszketés, hányinger. Szerintetek esetleg lehet terhesség?

Csak ezt a furcsa menstruációt nem értem, soha nem barnáztam még eddig.

2016. okt. 27. 15:38
 199/236 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én igazából nem tudom mi van. :D

Most vagyok a 35-ik napomon. Eddig a leghosszabb ciklus 32 volt. Viszont negatïvok a tesztek. :(

Picit görcsölgetek időközönként, inkább ilyen szúró érzés. De nem olyan mint vérzés előtt. Kïváncsi vagyok mi sül ki belőle.

Bari

2016. okt. 27. 20:01
 200/236 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már lassan le lehetne zárni ezt a honapot és ki írni a novemberi kérdést. Ha valaki ki írja akkor majd adja meg itt is a linket hogy tudjuk.

Remélem a következő hónap aktívabb lesz.

Gratulálok a pozisoknak a többieknek sok sikert.

2016. okt. 28. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!