Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
kérlek adjatok tanácsot
Sziasztok 20 éves vagyok, párkapcsolatba élek, babát szeretnénk . Folyamatosan járok nőgyógyászhoz de sohase mondanak semmit 2 hónapja folyamatosan minden 5 nap után el kezdek barnázni , 10-11 napig tart utána megint el telik 5 nap és újra barnázok és rózsaszínes pecsételés jelentkezik mi lehet az oka ? tapasztaltatok már ilyet a válaszaitokat köszönöm .
Sziasztok! Ovulációs tesztet ajánlok mindenkinek.... nekem bejött, szépen lehetett látni a két csíkot.... persze azzal sem biztos, hogy össze jön a baba, de legalább besegít a jó időpontra.
20 évesen ... de jó neked , hogy ilyen fiatal vagy...:) Nem tudom mit mondott az orvos?
Ki hogyan áll?
Kitti
sziasztok! (van aki már olvasta, másik kérdésnél)
voltam orvosnál.
egyenlőre csak petezsákot látott, de az én orvosom nem igazán "ért" az uh hoz, csak éppen amennyit kell.
szóval látja a petezsákot, a meg nagyobbodott méhet.
jövőhéten megyek a kórházba uh. azutáni héten vissza az orvosomhoz. egyenlőre nyugodt vagyok mert az első két gyerkőcnél is ugyan ez a fel állás volt! kedden töltöttem a 6 .hetet.
sziasztok. Szerintetek ha csak ma kellett volna megjönnie de mult héten barnáztam 5 napig majd minimális vérzés (ma is tart), akkor a terhesség kizárva? 28 naposak a ciklusaim, megszakítsos módszer. A hasam nem görcsöl pedig mensi előtt iszonyatosan szokott. Hangulatingadozás mell (bimbó) viszketés, hányinger. Szerintetek esetleg lehet terhesség?
Csak ezt a furcsa menstruációt nem értem, soha nem barnáztam még eddig.
Sziasztok!
Én igazából nem tudom mi van. :D
Most vagyok a 35-ik napomon. Eddig a leghosszabb ciklus 32 volt. Viszont negatïvok a tesztek. :(
Picit görcsölgetek időközönként, inkább ilyen szúró érzés. De nem olyan mint vérzés előtt. Kïváncsi vagyok mi sül ki belőle.
Bari
Szerintem már lassan le lehetne zárni ezt a honapot és ki írni a novemberi kérdést. Ha valaki ki írja akkor majd adja meg itt is a linket hogy tudjuk.
Remélem a következő hónap aktívabb lesz.
Gratulálok a pozisoknak a többieknek sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!