Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
2016. szept. 29. 12:37
201/236 anonim válasza:
Sziasztok, meg nem irtam ide, de en tegnap teszteltem +++++++++😀
202/236 Nyuszilány83 válasza:
Szia ! Gratulálok! Hányadik próbálkozós hónap? Ovuteszt segített.. vagy csak úgy jött? Szuper :))) Remélem jó sok pozi teszt lesz a hó végén! Remélem lesz új hónapos kérdés azért :))) . Kitti
203/236 anonim válasza:
201-es vagyok, nekunk ez volt a masodik honap, igazabol en nem neztem mikor van az ovum. Inofolic-ot ittam minden este egy poharral, nem tudom, hogy az segitett e ra, de en csak ajanlani tudom. 😉 Illetve c vitamin, e vitamint szedek de azt amugy is szedtem mindig is.
204/236 anonim válasza:
Gratulálok!!!! :) éreztél valami tünetet? én ovu után vagyok 7nappal de semmi hasszúrka se görcs semmi :( leszakadnak a melleim ennyi :S
205/236 anonim válasza:
Hat igy visszagondolva semmi tunetem nem volt. Most sincs a faradsagon kivul, mozdulni se birok. Szoritok mindenkinek!!!
206/236 anonim válasza:
Sziasztok! Tegnap este gorcsoltem, es elmult minden terhes tunet, mellfeszules, hanyinger es minden. Nagyon megijedtem ezert reggel elmentem egy orvoshoz, aki nagyon kedves volt. Minden rendben volt, volt mar szivhang, es 7 hetes 6napos :) csak azert irtam ezt le, h ne ijedjen meg senki, ha a tunetei hirtelen eltunnek, nem biztos, h veteles. Halalra idegesitettem magam, mert szinte mindenhol ezt olvastam.
Írok majd még, de most meloo :)
Betti
207/236 anonim válasza:
Gratulálok a pozisoknak :) en holnapra nem varom ma egesznap hanyingerem volt delutan aludtam de ezt betudhato annak is hogy ejjel alig aludtam. Kivancsian varom a holnapot ;) Ági
208/236 anonim válasza:
Sziasztok én november 04-re nem várom. Hányingerem van és hasszurka, illetve krémes folyás. Mi januárban kezdtünk próbálkozni, majd júniustól egészen szeptemberig fogamzásgátlót szedtem. Remélem összejön. Második babát várnánk. Sok sikert mindenkinek. Noncsi
209/236 anonim válasza:
Noncsi szoritok hogy sikeruljon. :) mindenkinel kremes folyast olvasok ez ugy elszomorit most en pont hogy szaraz vagyok :(
210/236 anonim válasza:
Én az elsőnél nem éreztem semmit az ég világon, szóval ne add fel, lehet a te szervezeted így reagál. Noncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!