Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
2016. szept. 29. 12:37
211/236 anonim válasza:
Koszi hat ha holnap nem jon meg akkor vasarnap reggel tesztelek :)
212/236 anonim válasza:
Kaptam rola kepet is, hat amikor hallottam h dobog a kis szive, sirtam.
Jajj csajok... Annyira feltem, most olyan boldog vagyok, h rendben van :)
Betti
213/236 Nyuszilány83 válasza:
Gratula Betti és gratula a pozisoknak! Kérdezhetek vmit? Olvastam a neten h akinek megjön lent van a méh s tapinthatò a méhszály.. ha terhes pedig fent van s nem lehet elérni.... nekem sajnos elérhető..nov 3ra nem várom...napok òta görcsölget a hasam ovu után kb 10 napja vagyok... Kitti.
214/236 anonim válasza:
Szia, nekem nincs fentebb mint maskor, elerheto...
Betti
215/236 anonim válasza:
En mara nem várom :) szaraz vagyok mellem csak "nehezebb" de nem faj mensi gorcs neha 1-1 percig. Tegnap ota kavarog a gyomrom. Hetfon volt egy eros bal oldali gorcs Szoritsatok legyszi :)
216/236 Nyuszilány83 válasza:
Szorìtok....Köszi Betti a választ....
217/236 anonim válasza:
Nem birtam ki es teszteltem. Nem vart napjan delutan full negativ :( Ági
218/236 Nyuszilány83 válasza:
Sajnálom..én ezért nem szoktam tesztelgetni....de addig mìg meg nem jön...
220/236 anonim válasza:
en szerdaig varom... fajnak a melleim , cukibaba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!