Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
2016. szept. 29. 12:37
221/236 anonim válasza:
Cukibaba drukkolok :) en tegnapra nem vartam de vegyesek a tunetek igy varok :) Ági
222/236 anonim válasza:
Nekem még mindig semmi.
Jövő héten tesztelek majd valamikor. Mert eddig negatívokat tesztjeim.:(
Bari
224/236 anonim válasza:
Szep.22-ên jött meg utoljára. 32nap volt eddig a leghosszabb ciklusom.Azzal számolva már pár nap késêsben vagyok...
4-5 hónapja próbálkozunk.
Időnként görcsölgetek, de nem vészesen.
Bari
225/236 anonim válasza:
Viszont Szep.19én elkezdtem pecsételni,de utána rendesen 22én jött meg. Ilyenkor nem tudom melyiket nézzem.
Bari
226/236 anonim válasza:
Sziasztok,2db idontuli pozi tesztem van mensi fél napig tartott de akkor sem volt eros..ez volt 26.an mellem fajnak.szerintetek?
228/236 anonim válasza:
Sziasztok tobben olvastak a sztorim. Elvileg "nagykonyv" szerint 15-en volt az ovum 18-an a doki latott 25mm tuszot ami szerinte masnap hajnalban megreped.... azota eltelt 12 nap ma ilyen maszatolos verzesem van mensinek nem neveznem. Ejjel majdnem egy oran at gorcsoltem erosebben es hanyingerem volt... velemenyetek? :)
229/236 anonim válasza:
Mar nalam nem kerdeses :( koszi akik szurkoltak. Ági
230/236 Nyuszilány83 válasza:
Ági! Sajnálom...nehéz ez az egész...én is kivagyok...3-ra nagyon nem várom...nehezek ezek a napok...nem fogok tesztelgetni..mlesz ami lesz...hogy vagy lelkileg?? Fogtok vizsgálatokra stb.. menni??; többiek?? Ez a várakozás a legrosszabb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!