Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. szept. 29. 12:37
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/236 anonim ***** válasza:
100%

Szia kedves utolso!

Szerintem ha eloben latszik az nagyon-nagyon jo hir! :)

Tesztelj par nap mulva is, akkor mar biztosabb!

Nekem is volt haspuffadasom amikor pozitivat teszteltem, de nagyon sokszor menszesz elott is :(

Kivanom, hogy baba legyen a dologban!

Udv.: Dia

2016. okt. 7. 08:35
 112/236 Nyuszilány83 ***** válasza:
100%
Sziasztok..sajnos tegnap este megjött.. megint 2 nappal előbb...... nem fogom többet szedni a trimesztert... valamint lehet elmegyek vérvételre... szerintetek a nőgyógyásztól kell kérni speciális vérvételre beutalót , vagy a körzetinek is elmondhatom milyet adjon? Párotok volt már kiskatona vizsgálaton? Ebben a hónapban nem akarok már túlfeszülni....
2016. okt. 7. 10:59
 113/236 anonim ***** válasza:
100%

Nyuszilány!

én is szedtem a trimesztert és sajnos többet ártottam vele mint ha sosem szedtem volna.

az első két fiam, gondolatra megfogant. most sem csináltam semmit másként mikor belevágtnk a harmadikba, csak elkezdtem szedni a trimesztert. azóta sincs baba. 4 pozi teszt után mind a 4 hónapban megjött.

már abbahagytam a szedését és várom nélküle a csodám!

kitartást Neked!!

2016. okt. 7. 12:49
 114/236 Nyuszilány83 ***** válasza:
100%
Szia! Sajnos sokan mondták már ezt... most én sem fogom szedni, inkább szedek multivitamint, amiben megvan minden... azon gondolkozom hogy várjak - e még egy 3ik hónapot vagy menjek és hormonvizsgálatra, a párom meg spermium vizsgálatra... nagyon le vagyok törve, tudom hogy még korai csak 33 éves vagyok... és nem leszek fiatalabb sajnos... Mennyi ideig szedted a trimesztert, mik voltak a tapasztalataid? Köszönöm, Kitti.
2016. okt. 7. 13:48
 115/236 anonim ***** válasza:
100%

Pozii lett a tesztem!! ☺☺♥♥

pedig elvileg ovu utan 2 nappal voltunk eggyutt (16 napon) de ugytunik most pont beletalaltunk a kozepebe:)

3-as voltam

2016. okt. 7. 15:27
 116/236 A kérdező kommentje:

#3 es #115!!!

Megvan a masodik pozi tesztelonk!

Szivbol gratulalok!!!!

Irsz egy nevet es fel tudsz tenni egy kepet??

Hajra!!!! Meg sok pozitiv tesztet kivanok oktoberre!!!

2016. okt. 7. 15:34
 117/236 anonim ***** válasza:
100%

Nyuszilany!

Ket honap utan ne gondolkozz meg vizsgalatokon, adj idot a babatoknak, es ne gorcsolj ra, mert akkor nem jon... Hidd el,en ugyan ezt csinalatam... Lazits, es hidd el jonni fog. Kitartast es ne busulj el, biztos vagyok benne, h rendben van minden. Betti

2016. okt. 7. 17:51
 118/236 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok első sorban gratulálok a kèt pozisnak! Többieknek pedig drukkolok!

Nekem gyógyszer abbahagyása után sajnos nem akar megjönni a mensim ez a 4.hónapja már az orvos szerint ez tök normális szerintem meg annyira nem 10 kène megjönnie de gondolom most sem fog. Hètfőn kiderül hogy van egy húgyúti fertőzésem az most kezelès alatt áll ìgy remèlem meg fog jönni.

Csajok kitartást mindenkinek remèlem hamarosan èn is pozi tesztel jelentkezhetnek be :) mondjuk úgy karácsonyi ajinak jó lenne persze ha előbb sikerülne az sem volna baj ;)

2016. okt. 7. 20:15
 119/236 anonim ***** válasza:
100%

itt a halvány tesztem :) ma reggeli és halvány pozi. remélem ti is látjátok a képen nem adja úgy vissza a kép mint élőben :( :)

[link]

2016. okt. 8. 08:28
 120/236 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Ma reggel teszteltem én is egyet, a nemvárt napján és pozitiv!!! :) el sem hiszem, annyira boldog vagyok!!! Üdv: Tina
2016. okt. 8. 08:46
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!