Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Szia kedves utolso!
Szerintem ha eloben latszik az nagyon-nagyon jo hir! :)
Tesztelj par nap mulva is, akkor mar biztosabb!
Nekem is volt haspuffadasom amikor pozitivat teszteltem, de nagyon sokszor menszesz elott is :(
Kivanom, hogy baba legyen a dologban!
Udv.: Dia
Nyuszilány!
én is szedtem a trimesztert és sajnos többet ártottam vele mint ha sosem szedtem volna.
az első két fiam, gondolatra megfogant. most sem csináltam semmit másként mikor belevágtnk a harmadikba, csak elkezdtem szedni a trimesztert. azóta sincs baba. 4 pozi teszt után mind a 4 hónapban megjött.
már abbahagytam a szedését és várom nélküle a csodám!
kitartást Neked!!
Pozii lett a tesztem!! ☺☺♥♥
pedig elvileg ovu utan 2 nappal voltunk eggyutt (16 napon) de ugytunik most pont beletalaltunk a kozepebe:)
3-as voltam
#3 es #115!!!
Megvan a masodik pozi tesztelonk!
Szivbol gratulalok!!!!
Irsz egy nevet es fel tudsz tenni egy kepet??
Hajra!!!! Meg sok pozitiv tesztet kivanok oktoberre!!!
Nyuszilany!
Ket honap utan ne gondolkozz meg vizsgalatokon, adj idot a babatoknak, es ne gorcsolj ra, mert akkor nem jon... Hidd el,en ugyan ezt csinalatam... Lazits, es hidd el jonni fog. Kitartast es ne busulj el, biztos vagyok benne, h rendben van minden. Betti
Sziasztok első sorban gratulálok a kèt pozisnak! Többieknek pedig drukkolok!
Nekem gyógyszer abbahagyása után sajnos nem akar megjönni a mensim ez a 4.hónapja már az orvos szerint ez tök normális szerintem meg annyira nem 10 kène megjönnie de gondolom most sem fog. Hètfőn kiderül hogy van egy húgyúti fertőzésem az most kezelès alatt áll ìgy remèlem meg fog jönni.
Csajok kitartást mindenkinek remèlem hamarosan èn is pozi tesztel jelentkezhetnek be :) mondjuk úgy karácsonyi ajinak jó lenne persze ha előbb sikerülne az sem volna baj ;)
itt a halvány tesztem :) ma reggeli és halvány pozi. remélem ti is látjátok a képen nem adja úgy vissza a kép mint élőben :( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!