Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. szept. 29. 12:37
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/236 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet tudni mikor volt peteeresed. Mikorra nem varod? Mennyire pontosak a ciklusaid? Nekem a ciklusom 34. Napjan lett az a pozi amit feltoltottem, azert irom igy, mert a 29 napos ciklusaim 5honap alatt 46ig is elcsuszott, szerintem azert mert ra voltam gorcsolve a temara. Aztan amikor mar nem gorcsoltem lett egy 36 napos, a kovetkezoben egyaltalan nem foglalkoztam semmivel, meg nem is volt sok esely a mutetem miatt pozitiv lett.
2016. okt. 10. 19:19
 132/236 anonim ***** válasza:
100%

Veletlen elobb kuldtem mint h befejeztem. Szoval a mutet utan megjott kb 2 nap mulva, es azutan mar nem. Aug 30-an volt meg utoljara es okt 4-en teszteltem.

Betti

2016. okt. 10. 19:22
 133/236 A kérdező kommentje:

Tina gratulalok!!!! :)

Varjuk majd a fejlemenyeket! Boldog babavarast!

2016. okt. 11. 07:58
 134/236 A kérdező kommentje:
Evi, nagyon sajnalom hogy megjott, remelem kovetkezo honapban sikerul pozit tesztelned!
2016. okt. 11. 07:59
 135/236 A kérdező kommentje:

Dia es minkenki mas hajra hajra hajra!

Nekem ha jol szamolom ma vagy holnap lesz a peteeresem, csinaltam ovutesztet, ketcsikos, de nem egyforma erossegu a ket csik. Az egyik fele olyan eros mint a masik.

2016. okt. 11. 08:00
 136/236 Theressita ***** válasza:
100%

Lehet, hogy már valahol kérdezték, de ti mit esztek/isztok, illetve kerültök a jobb esélyek végett? Mire figyeltek oda jobban?

.

Férjetek egyébként hogy áll a babatervezéshez? Akiknek még nem jött össze, ő is csalódott, egymást vigasztaljátok vagy ő ad nektek erőt?

.

Az a vicces az egészben, hogy esküvő előtt (két hónapja volt) eldöntöttük, hogy nem görcsölünk rá, hagyjuk a dolgok spontán menetét. De én nem tudom megállni, hogy ne számolgassak utána meg ne figyelgessem magam, meg csak kikötöttem ezen a fórumon is :-)... A kajára is próbálok jobban odafigyelni. Férjem viszont nem különösebben változtatott az életstílusán, keveset mozog - ülőmunkát végez, mindenhova autóval jár, állandóan fáradt, gyümölcsöt, zöldséget meg nem eszi, rengeteg kávét iszik (igaz, nem dohányzik, alkoholt csak keveset)

Annak ellenére, nemrég azért megsúgta, hogy azért szeretné, ha mielőbb babánk lenne :-)

2016. okt. 11. 08:35
 137/236 Nyuszilány83 ***** válasza:
100%
Sziasztok! Köszönöm a kedves szavakat, igazán jól estek ! Gratulálok Mindenkinek! Nem semmi, mennyi pozi teszt! Veletek örülök, de tényleg! Fejleményekre kíváncsi vagyok nagyon ! Lányok, én is vettem ovu tesztet, kíváncsi leszek mi lesz... hőmérőzöm magamat. Vettem cickafark és palástfű teát. Lélekben elbeszélgettem magammal, hogy bár figyelem magam és ha ovu lesz úgy időzítek hogy együtt tudjunk lenni. De próbálok nem rá stresszelni... Megy a közös drukk mindenkinek! Egyébként ki hogy van??? Kitti.
2016. okt. 11. 14:31
 138/236 anonim ***** válasza:
100%

ziasztok! Ma voltam, de du. Lett volna a dokim akihez szoktam menni, gondoltam akkor megyek masikhoz, deruljon ki, h mi ujsag... Szavakat nem talalok, olyan szinten volt bunko es megalazo... A doki akihez mentem volna, meg elvileg nem vesz at ha mas megallapitotta a terhesseget, ezt mondta az asszisztens... Annyit tudok, azt is papirrol, h 8mm valami... Nem tudom mit jelent amit odairt, es korai terhesseg. Ennyit irt. Vett le kenetet, harom het mulva kene vissza mennem, de biztos, hogy nem fogok... uh elkeseredtem, pedig annyira vartam a mai napot :(

Betti

2016. okt. 11. 14:57
 139/236 Nyuszilány83 ***** válasza:
100%
Szia Betti! Hol voltál? Hogy-hogy bunkó volt.. ne már.. én biztos akkor otthagytam volna a francba és be is szóltam volna neki. Fiatal v. idős volt??? De gáz... ilyen helyzetben.... figyi... menj vissza a rendes dokidhoz és meséld el neki mi volt... ne hagyd magadat ! Ne keseredj el légyszi !!! Puszi, Kitti !
2016. okt. 11. 15:02
 140/236 anonim ***** válasza:
100%

Ott kezdodott, h mondtam, h pozitiv lett a teszt,meg hogy lett volna hormonvizsgalat, de ugye nem jott meg.. Erre: És mi a kérdés?????!!! Asszisztens mondta, h szerinte szeretnem tudni, h allapotos vagyok-e?! Mondtam neki, h ugy szeretnek terhesgondozasra jarni, hogy mar ahhoz akinel szulok, es meg nincs meg, hogy kinel szeretnek szulni. Erre: Aranyom, maganak nincs annyi penze h nalam szuljon... Ultrahang utan megyek ki, ram nez, hol is tartottunk?? Asszisztens: az ultrahang eredmenynel!! Doki: jaaa!! Meg korai, majd 3het mulva menjek vissza, meglatjuk, hogy no-e, es lesz-e egyaltalan szivhang... Roviden ez volt. Majd a doki asszisztense akihez alapbol eddig jartam, azt mondta, h nem szokas atmenni, es annal kell vegig csinalni aki megallapitotta a terhesseget... Ez utan oda sem szivesen megyek... Nem tudom... :(

Betti

2016. okt. 11. 16:01
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!