Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Veletlen elobb kuldtem mint h befejeztem. Szoval a mutet utan megjott kb 2 nap mulva, es azutan mar nem. Aug 30-an volt meg utoljara es okt 4-en teszteltem.
Betti
Tina gratulalok!!!! :)
Varjuk majd a fejlemenyeket! Boldog babavarast!
Dia es minkenki mas hajra hajra hajra!
Nekem ha jol szamolom ma vagy holnap lesz a peteeresem, csinaltam ovutesztet, ketcsikos, de nem egyforma erossegu a ket csik. Az egyik fele olyan eros mint a masik.
Lehet, hogy már valahol kérdezték, de ti mit esztek/isztok, illetve kerültök a jobb esélyek végett? Mire figyeltek oda jobban?
.
Férjetek egyébként hogy áll a babatervezéshez? Akiknek még nem jött össze, ő is csalódott, egymást vigasztaljátok vagy ő ad nektek erőt?
.
Az a vicces az egészben, hogy esküvő előtt (két hónapja volt) eldöntöttük, hogy nem görcsölünk rá, hagyjuk a dolgok spontán menetét. De én nem tudom megállni, hogy ne számolgassak utána meg ne figyelgessem magam, meg csak kikötöttem ezen a fórumon is :-)... A kajára is próbálok jobban odafigyelni. Férjem viszont nem különösebben változtatott az életstílusán, keveset mozog - ülőmunkát végez, mindenhova autóval jár, állandóan fáradt, gyümölcsöt, zöldséget meg nem eszi, rengeteg kávét iszik (igaz, nem dohányzik, alkoholt csak keveset)
Annak ellenére, nemrég azért megsúgta, hogy azért szeretné, ha mielőbb babánk lenne :-)
ziasztok! Ma voltam, de du. Lett volna a dokim akihez szoktam menni, gondoltam akkor megyek masikhoz, deruljon ki, h mi ujsag... Szavakat nem talalok, olyan szinten volt bunko es megalazo... A doki akihez mentem volna, meg elvileg nem vesz at ha mas megallapitotta a terhesseget, ezt mondta az asszisztens... Annyit tudok, azt is papirrol, h 8mm valami... Nem tudom mit jelent amit odairt, es korai terhesseg. Ennyit irt. Vett le kenetet, harom het mulva kene vissza mennem, de biztos, hogy nem fogok... uh elkeseredtem, pedig annyira vartam a mai napot :(
Betti
Ott kezdodott, h mondtam, h pozitiv lett a teszt,meg hogy lett volna hormonvizsgalat, de ugye nem jott meg.. Erre: És mi a kérdés?????!!! Asszisztens mondta, h szerinte szeretnem tudni, h allapotos vagyok-e?! Mondtam neki, h ugy szeretnek terhesgondozasra jarni, hogy mar ahhoz akinel szulok, es meg nincs meg, hogy kinel szeretnek szulni. Erre: Aranyom, maganak nincs annyi penze h nalam szuljon... Ultrahang utan megyek ki, ram nez, hol is tartottunk?? Asszisztens: az ultrahang eredmenynel!! Doki: jaaa!! Meg korai, majd 3het mulva menjek vissza, meglatjuk, hogy no-e, es lesz-e egyaltalan szivhang... Roviden ez volt. Majd a doki asszisztense akihez alapbol eddig jartam, azt mondta, h nem szokas atmenni, es annal kell vegig csinalni aki megallapitotta a terhesseget... Ez utan oda sem szivesen megyek... Nem tudom... :(
Betti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!