Két nap múlva, lenne esedékes, hogy megjöjjön. Ma reggeli facelle tesztem ilyen. Ti láttok rajta valamit? Élőben másabb, mint a képen.
2016. szept. 22. 08:07
21/41 anonim válasza:
Ja szuper, emiatt bizonytalanodtam el: "olvastam itt olyat aki azt mondta lh csúcs volt és meg is jött neki" ... De akkor az jó!
23/41 A kérdező kommentje:
Én is ezen töprengek, hogy terhességi tesztet csinált valaki ami pozitív lett talán ettől erősebb és megjött neki baba sehol. Azt írta akkor volt lh csúcson. Remélem nem így lesz ez velem is. Nagyon szeretnék babát, viszont ma háromig választ kell adnom a munkát illetően viszont nem szeretnék úgy munkába állni, hogy rövid időn belül le is számolok. Lenne más is a helyemre. Esetleg húzom az időt ismerős a főnök talán elmondom a helyzetet. Hétfőre biztos kiderül mi a valóság.
2016. szept. 22. 13:54
24/41 A kérdező kommentje:
Majd írok hogy végül is mi lett a végeredmény. Befejezem a történetem. Jó olvasni azokat a válaszokat más kérdésekben, ahol a kérdező megírja a végkifejletet. Tanulságos...
2016. szept. 22. 14:05
25/41 anonim válasza:
Ha valaki Lh csúcson van, az azt jelenti, hogy akkor van peteérés! Ovuláció után 12-max 16 nap mire megjön! Ha van is ilyen, az hamar rájön, hogy nem baba okozza, de én nem nagyon hiszek ebben az Lh okozta pozitív hcg tesztekben! Inkább kémiai terhesség lehet, ha valakinek halvány + után megjön! De nem szabad egyből a rosszra gondolni! Én a helyedben tesztelnék holnap reggel!
26/41 A kérdező kommentje:
Igen én is csodálkoztam de esküszöm ezt olvastam. Reggel csinálok egyet. Majd írok mi lett az eredmény😊
2016. szept. 22. 14:42
28/41 A kérdező kommentje:
Igen...expect vizeletsugaras reggeli első. Totális egy csíkos😣 hihetetlen. De ez van. Pont egy olyan tesztet fogtam ki ami hajlamos terhességet mutatni. Gondolom hihető az eredmény. Bár holnap kell hogy megjöjjönn. Szerintem fog is. Majd leszakad a derekam. Ha lesz változás megírom. Szép napot mindenkinek!
2016. szept. 23. 09:23
29/41 A kérdező kommentje:
Mármint a negatív a hihető a facelle ezek szerint hajlamos a tévedésre.
2016. szept. 23. 09:25
30/41 anonim válasza:
A facelle hamatabb mutatja! Még próbálj meg egy facellet! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!