Két nap múlva, lenne esedékes, hogy megjöjjön. Ma reggeli facelle tesztem ilyen. Ti láttok rajta valamit? Élőben másabb, mint a képen.
2016. szept. 22. 08:07
11/41 A kérdező kommentje:
A kép ami a kérdésben van a teszt elvégzése utáni.
Most így néz ki, próbáltam jobb képet készíteni
2016. szept. 22. 09:18
12/41 anonim válasza:
Én látom rajta, de nem mernék semmi biztosat mondani rá, mivel előző ciklusban 2 ugyanilyen tesztem is volt nemvárt előtt, aztán végül mégis megjött. Szóval ebből még bármi lehet és nagyon drukkolok h baba legyen Neked! +++ Meg persze a következő ciklusomra magamnak is babát drukkolok! :)
13/41 anonim válasza:
Én pozitívnak látom, de a nemvárt előtt nem érdemes tesztelni mert sokszor ugyanúgy megjön, és így csak beleéled magad nagyon sok akémiai terhesség, ami után ugyanúgy nagyon
14/41 A kérdező kommentje:
Igen igen sok ilyet olvastam én is. Ezért kételkedek benne, hogy valós lehet...de azt nem értem ilyen hogy fordulhat elő. Kívánok neked babát!!! Köszönöm válaszod!
2016. szept. 22. 09:32
15/41 anonim válasza:
Ez pozitív! Szerkesztettem picit higy jobban lássam, azonos színű a csík! :) Az enyém a 10.dpon volt ilyen! holnap reggel még erősebb lesz! Próbáld ki a vizeletsugaras facellet is!
16/41 anonim válasza:
Itt van szerkesztve! :)
17/41 A kérdező kommentje:
Tényleg jobban látni a csíkot. De nem élem bele magam semmibe. Amilyen szerencsétlen vagyok lehet hogy csak valami teszt hiba vagy azt jelzi meg fog jönni...olvastam itt olyat aki azt mondta lh csúcs volt és meg is jött neki.
2016. szept. 22. 10:35
19/41 anonim válasza:
De ez a képen nem ovuteszt (jósteszt) hanem terhességi teszt, igaz?
20/41 A kérdező kommentje:
Igen ez a rossmanba vásárolt Facelle terhességi teszt.
2016. szept. 22. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!