Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma kellene hogy megjöjjön. Ha...

Ma kellene hogy megjöjjön. Ha csinálok egy tesztet, nem reggeli vizeletből, mennyi az esélye hogy kimutat valamit?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 11:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Valakinek ilyenkor már erős pozitívat mutat, ha kismama, viszont van, akinek még semmit nem jelez, azaz negatívat mutat. ez peteéréstől és fogantatástól is függ. én megvárnám a holnap reggelt a helyedben. 1 nap késés még nem jelent feltétlen terhességet. azoknál is előfordul, hogy 1-1 napot késik, vagy hamarabb jön meg, akiknek egyébként pontos a ciklusa.
2014. ápr. 18. 11:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Persze,csak sok a tünet,és azért vagyok türelmetlen:)
2014. ápr. 18. 11:52
 3/11 anonim ***** válasza:

Értem én :)

Viszont nagy csalódás ér, ha most negatívat tesztelsz, mert nem reggeli a pisi, és nagyon alacsony még a hcg szinted.

de ha van otthon több teszt, hát csinálj egyet most, meg reggel is. sok sikert!

2014. ápr. 18. 11:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. ápr. 18. 11:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Már kimutatná szerintem!Ha halványan is,de kimutatná most is!Csinálj egy tesztet és írd meg mi volt :) Drukk!!!
2014. ápr. 18. 12:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Amikor a kisfiammal terhes lettem, túl korán csináltam tesztet. Persze, negatív lett. Eléggé elszontyolodtam. Aznap volt a diplomaosztóm, és a férjemmel étteremben vacsoráztunk. Nem szoktam inni, de mivel úgysem vagyok terhes, hát miért ne ihatnék meg egy sört? Na, pár nap múlva pozitívat teszteltem. Ezt csak azért írtam le, mert nem az az egy sör a baj, attól még gyönyörű fiam született, hanem az, hogy baromira le tud törni egy negatív teszt, holott lehet, hogy csak 1-2 napot kellene várnod.
2014. ápr. 18. 12:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem is negatív lett babával a pocakomban, úgyhogy erre nem alapozhatsz. Ha az első negatív, akkor ha továbbra is úgy tűnik, hogy baba lehet, mindenképpen kellene még újabb teszt.

Egyébként én soha nem voltam képes várni, inkább többször teszteltem, majd szurkoltam, hogy ne jöjjön meg... :)

Drukkolok neked!

2014. ápr. 18. 12:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Én sem bírtam várni de nálam mindig úgy volt hogy ha az esedékes mensi napján negatív volt akkor nem is volt baba. De ez csak én vagyok. Leginkább én is a tünetekből tudtam vagy gondoltam, hogy baba van. Drukkolok neked.
2014. ápr. 18. 15:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát megjött:( de nagy köszönet mindenkinek!
2014. ápr. 18. 15:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Most jön egy új hónap új reményekkel. sikerülni fog.
2014. ápr. 18. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!