Ha csüt. -ön nemkéne h megjöjjön akkor hnap reggeli első vizeletből mutat már vmit a 25-ös teszt? Mert sztem előbb volt pém.
Nekem a 10.DPO-m pozi lett a teszt (Clearblue), következő nap pedig a 25-ös is!!! Tesztelj nyugodtan!
Drukkolok! :)
10 hkm
Van esély, de ha nem lesz pozitív, akkor csütörtökön vagy pénteken csinálj még egyet.
Drukkolok.
Nekem nemvárt előtt egy nappal a 25-öt teszt full negatív volt. A nemvárt után egy nappal pedig halvány pozitív.
Aztán sajnos elment a baba. :-( Most újra próbálkozunk.
Sok sikert!
Szerintem is várd ki a csütörtököt. Én is teszteltem előbb 25-tel, és csak úőgy virított a negítav eredmény, nagyon elkeseredtem. Aztán jött a meglepi a + tesztel. Utólag nézve sokkal jobb lett volna, ha várok. Nehéz tudom, de bírd ki. De tüneteim nekem is ezek voltak, kivéve a fáradtságot. Lám baba volt, én drukkolok, majd írd meg h. mi lett az eredmény.
De ha nagyon nem bírsz várni, tényleg 10 tesztet használj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!