Két nap múlva, lenne esedékes, hogy megjöjjön. Ma reggeli facelle tesztem ilyen. Ti láttok rajta valamit? Élőben másabb, mint a képen.
2016. szept. 22. 08:07
1/41 anonim válasza:
Nincs kép a linken.Próbáld meg újra feltenni ☺
2/41 anonim válasza:
4/41 anonim válasza:
Oh, igy mar jobb. Valami mintha lenne, de nem mernem egyertelmuen pozitivnak mondani. Tenyleg elesebb kep kene, de azert biztato.
5/41 anonim válasza:
Mintha.
De en varnek par napot.
6/41 anonim válasza:
Talán-talán
Várj még pár napot.
7/41 anonim válasza:
Én pozinak mondanám, az enyèm is ilyen halvány volt és most a kiságyban alszik a drága.☺
8/41 anonim válasza:
Nekem is ilyen halvannyal kezdődött, a nemvárt előtt 2 nappal. A nemvárt napján kb olyan erős lett, mint a kontroll csík.
Drukkolok, és tesztelj még, hogy erősödik -e.
9/41 anonim válasza:
Mintha lenne ott valami.
De ezért nincs sok értelme nemvárt előtt tesztelni, olyan halvány, hogy nem egyértelmű. Ha pozitív, akkor 2 nap múlva erősebb lesz.
10/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából amit én látok élőben az a kontroll csíkkal jelent meg szinte egy időben, de olvastam olyat, akinek szintén ez a fajta teszt erősebb pozitív lett baba meg nem volt. Igazából olyan érzésem can, mint amikor megszokott jönni. Egy munkahelyen várják a válaszom szeretnék, ha mennék dolgozni, de én babát szeretnék és úgy gondoltam mielőtt válaszolnék igennel jó lenne tudni lesz e baba. Ez a teszt nem győzött meg. De két nap múlva megismétlem. Hátha egyértelműbb lesz.
2016. szept. 22. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!