Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek jött be ez a babona?

Kinek jött be ez a babona?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam róla már hogy ha lát egy nő lát egy golyát akkor gyermek áldásban lesz része.

Kinek jött be? És mennyi idő után?

Köszi

2016. szept. 1. 09:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

12 éves voltam amikor elköltöztünk és 2 utcával lejjebb van egy gólyafészek, minden évben láttam gólyákat is. Szerencsére nem lettem 12 évesen terhes. :D

Úgy 16 évvel később bejött, 28 évesen.

2016. szept. 1. 11:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez is csak egy babona, de nekünk bejött.

Több mint két éve próbálkoztunk sikertelenül.

Aztán pár napot a Hortobágy környékén voltunk nyaralni, ahol rengeteg gólyát láttunk, és a köv. hónapban már nem jött meg.

Szóval mi szoktunk viccelődni, hogy nekünk tényleg a gólya hozta :D

2016. szept. 1. 13:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Gratulálok utolsó válaszoló 😊 biztosan nagy volt akkor nalatok az öröm? !
2016. szept. 1. 14:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb. olyan, mint ha nyitva a szád aktus közben, akkor egyik nemű gyereked lesz (arra már nem emlékszem, hogy melyik nemre mondják).

Aki ebben hisz, hát...

2016. szept. 1. 15:02
 15/18 A kérdező kommentje:
Ezt a babonát nem hallottam. Én személy szerint egy babonaban ha viszket a tenyerem akkor tuti pénzt kapok.
2016. szept. 1. 15:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Bocs egy babonában hiszek.
2016. szept. 1. 15:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan van ami beveszi ezeket a baromságokat? Azt hittem hogy aki "hisz" is a babonákban az is csak inkább poénból vagy megszokásból. Pl.hogy ha kéményseprőt lat akkor megfogja a gombját. Nem hiszem el, hogy van aki ezeket komolyan gomdolja.
2016. szept. 1. 16:39
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát meg oszlanak a vélemények. .... de utolsó válaszoló nem szabad mást meg nézni tudod kinek a pap kinek a papné! Ezt szoktam mondani a köreiben is. Lehet hogy csak egybe esés akikkel ez meg is történt vagyis aki hisz benne vagy lehet van benne valami ezt nem lehet tudni mindenesetre ezért is tettem fel a kérdést. Ha van még valaki akit érdekel a téma kör nyugodtan írja le a véleményét 😌
2016. szept. 1. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!