Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek jött be ez a babona?

Kinek jött be ez a babona?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam róla már hogy ha lát egy nő lát egy golyát akkor gyermek áldásban lesz része.

Kinek jött be? És mennyi idő után?

Köszi

2016. szept. 1. 09:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha a házadra száll. Anyámnak azonnal :D (már terhes volt)

Amúgy természetesen hülyeség, mint az összes babona.

2016. szept. 1. 09:23
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Hűha az utcánkban vannak gólyafészkek, amikben 2-5 gólya szokott lakni nyaranta és mindig látom őket....

Eddig csak 2 gyerekem van, nem pedig minimum 30. :D

2016. szept. 1. 09:24
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Viccesek ezek a madarak :) engem többször "megtréfáltak" aztán már csak legyintettem.... na akkor jött össze a baba :)

egyébként a munkahelyre vezető út mellett van egy gólyapár.... ma már napi szinten találkozom velük :)

szóval azért ne vedd készpénznek!

2016. szept. 1. 09:25
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez talán a legbutább babona, amit hallottam.

Lehet, azért gondolom így, mert a mi utcánkban is van gólyafészek, mégis többen küzdünk teherbeesési problémákkal az ismerősök közül.

Mondjuk úgy, hogy talán ezerből egy esetben bejön.

Ennél még az is többször betalál, hogy péntek 13-án szerencsétlen leszek, vagy ha viszket a tenyerem, pénzt kapok.

2016. szept. 1. 09:43
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Vízpartra megy a kertünk, az udvar hátsó részén minden nap hajnal 5-6 között bogarászik 1-2 gólya.

Két gyerekem van, a harmadik a pocakban, mindegyik tervezett, és mindhez a férjem kellett, nem a gólya. :)

2016. szept. 1. 09:48
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Legalabb 50 golya van a kozelunkbe. Napi szinten a hazteton ulnek itt setalnak. 8 eve varom hogy hozzak a babamat. De nem akarjak. Errol ennyit.
2016. szept. 1. 09:55
 7/18 anonim ***** válasza:
31%
Nővéremnek bejött. Gólya szállt a kéményükre, bár akkor már pár hetes terhes volt. Nekem nem jött be, pedig volt, hogy mellém szállt le a gólya,ahogy sétáltam a járdán, vagy majdnem nekem jött. Nekem nem lehet gyerekem. Szóval olyan is-is...
2016. szept. 1. 09:56
 8/18 A kérdező kommentje:
Ezert is vagyok kivancsi a valaszokra mert anyyi mindent halottam mar😌 de valtozo volt az ismerosok koreben ugy mint itt a valaszokban.van olyan is koztuk aki eskuszik ra de van aki hulyesegnek tartja😁
2016. szept. 1. 09:58
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
óó,én annyi gólyát láttam az elmúlt 7 év alatt,és egyszer sem hozott babát.
2016. szept. 1. 10:02
 10/18 anonim ***** válasza:
79%
Rettenetesen buta babona.
2016. szept. 1. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!