Babona, vagy esetleg mással is történt ilyen? Jelent valamit a gólya? :-)
Szia. Szerintem nem elképzelhetetlen. Én hiszek az ilyen "jelekben". Barátnőmmel mindketten mérlegek vagyunk, és januárban a maximában az állt az éves horoszkópban hogy "már kőröz a gólya. Ha tervezik a gyermekáldást, hamarosan összejön" vagy valami hasonló volt. Nos januárban mindketten teherbe estünk, 4 nap van köztünk. Pedig mennyi az esélye hogy pont idénre írjanak pont a mérlegbe ilyet, és mind a ketten mérlegek vagyunk és sikerült.
Akárhogy is lesz, én kívánom Neked a babaáldást!
Szia!
Nem tudom, hogy babonae, vagy sem, de az biztos, hogy én, személy szerint, valamiféle jelnek, vélném, hogy pont egy gólya repült el felettem..és ha belegondolsz?Hány ember számol be ilyen tapasztalatokról, hogy gólya szállt el felette?Pont a feje felett?
Lehet csak én magyaráznám ezt be magamnak, mert mi is már nagyon várjuk a babót...:)
Hú, köszönöm , hogy ennyien irtatok :-)
Mindenkinek + tesztet kivánok :-) Akár gólyával, akár anélkül :-)
sziasztok.
Én ma éjjel álmodtam 2 csíkos tesztről.
Tegnapra nem vártam nem is jött meg,de még nem tesztelek.Reménykedem:-)))
szia!
Én nem nagyon hiszek a babonákban , de van az a dolog , hogy amikor még nem tudják a baba nemét , valamit le kell dobni a kismama mellé , vagy elétenni és megkérni ,hogy vegye fel :)Most nem tudom melyik kéz, melyik kéz, de azt hiszem , ha bal kézzel veszi fel kisfia lesz , ha jobbal kislány. Én asszem bal kézzel vettem fel, erre jött a "válasz", hogy "ez kisfiú lesz". Hát lesz:)))))))
35 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!