Babona, vagy esetleg mással is történt ilyen? Jelent valamit a gólya? :-)
Figyelt kérdés
Erősen ráálltunk a babaprojektre. Tegnap a kertben pont a fejem felett elrepült egy gólya. Járt már igy valaki? :-) Tudom, ilyen erővel egy tégla is lehetett volna, és annak legfeljebb csak olyan jelentősége van, hogy ráesik a fejemre, de mégis olyan fura volt :-) Persze, olvastam már itt, hogy valaki megálmodta a poz tesztet, meg félő megvenni a babacuccokat előre, úgyhogy látom, nem vagyok egyedül a babonáimmal, ezért is mertem rákérdezni. A válaszokat pedig előre is köszönöm :-)2009. ápr. 20. 08:33
11/14 anonim válasza:
Köszi, hogy így lepontoztatok! Akkor csak higgyetek a gólyában, a csúcsos és szélesebb hasban, meg mindenféle butaságban! Ne haragudjatok, 4 gyerek után már nem fogok hinni ilyen hülyeségben! Egyébként, akkor nálunk minden ház tele lenne gyerekekkel, mert itt vidéken elég sok gólya él...
12/14 anonim válasza:
Sziasztok!
Én négy gólyát láttam két-két fészekben kb. fél percen belül. Nekem is ez ugrott be, hogy atyaég most 4-es ikreim lesznek :))) Bár csak úgy lenne!!!
13/14 anonim válasza:
Én húsvétkor láttam rengeteg gólyát, amikor átmentünk egy kis borsodi falun. Én is azonnal összehoztam a baba témávaé agyilag. De én sztem nem leszek babás. Neked sok sikert!
14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, akiket pedig valakik lepontoztak, nagyon sajnálom :( ...és nem is értem. Egy ártatlan kérdésnek indult, nem tudtam, hogy valakik ezzel szórakoznak.
Köszönöm Nektek mégegyszer, és sok-sok + tesztet annak aki azt szeretné, hogy az legyen :-)
2009. ápr. 20. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!