Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hisztek az ingaban? Bejott...

Hisztek az ingaban? Bejott nektek? Igaz es vagy csak babona?

Figyelt kérdés
Az amelyikkel megmondja, hogy fiu vagy lany szuletik, s hogy hany gyereketek lesz.
2010. júl. 21. 14:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem. Nekem kétszer is jósoltak vele. Először azt jósolták, hogy egy lányom fog születni 2 éven belül és több gyerekem nem lesz.

4 év múlva fiú ikreim születtek.

A második jóslásnál ismét egy lány gyermeket jósoltak és azt, hogy nem lesz több gyerekem.

Mit ad isten, megint ikreim lettek és mindkettő fiú. Szóval nekem ez nagyon nem jött be. Többet még véletlen se megyek el, mert nem nagy művészet megjósolni, hogy 4 gyerek után nem szeretnénk többet.

2010. júl. 21. 14:48
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem bejött!
2010. júl. 21. 14:49
 3/15 anonim ***** válasza:
Én ingáztam magam is és másokat is, eddig mindig bejött:)
2010. júl. 21. 15:01
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem 2 fiút jósolt,és hogy nem lesz több.Egy akkor már megvolt.Aztán született egy lányom, és megint kislányt várok.
2010. júl. 21. 15:15
 5/15 A kérdező kommentje:
Jaj ugy orulok, ilyeneket hallani, nekem ha edesanyam csinalja 1 kislany, ha e akkor akkor 2 kislany es 1 fiu, mar van egy kislanyom, s sajnos most volt egy vesztesem.
2010. júl. 21. 15:41
 6/15 anonim ***** válasza:
szia ez nekem is bejött csak nekem arany gyűrűvel és nekem kijósolt elsőnek egy kislányt aki mamár 8 éves és egy kis fiút aki most 3,5 éves meg volt egy kislányom aki sajnos elment nem maradt meg negyedszere meg egy kis fiút mutat és már dolgozunk rajta remélem ez meg marad.
2010. júl. 21. 15:49
 7/15 anonim ***** válasza:
Én is tudok magamnak itthon ingázni? Hogyan kell?
2010. júl. 21. 15:55
 8/15 anonim ***** válasza:
a gyűrűrt fefűzöd egy cérnára és a csuklód fölé tartod ha körbe megy akkor kislány ha kileng ilyen átlosan akkor pedig fiú.
2010. júl. 21. 15:58
 9/15 anonim ***** válasza:
most kezdtünk próbálkozni a negyedikkel de már azt is ki mutatja hogy az fiú lesz.
2010. júl. 21. 16:00
 10/15 anonim ***** válasza:
És közben kérdezzem hangosan, hogy milyen nemű és hány gyermekem lesz? Vagy hogy? :)
2010. júl. 21. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!