Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok az ingáról?...

Mit gondoltok az ingáról? Hisztek benne?

Figyelt kérdés

Most próbáltam ki ezt először.

Megkérdeztem az ingától, hogy mi a nem, és a körkörös mozdulat, csak úgy, mint a fiú gyermek.

A függőleges a nem és a kislány.

Az jött ki, hogy januárban iker fiaim fognak megfoganni.

Többször is rákérdeztem, hogy lesz-e lányom, mindig a nemet mutatta. Az ikerterhességre is többször rákérdeztem, erre is mindig ugyanazt mutatta.

Ez igaz lehet?

Nem gondolom, hogy befolyásoltam volna, mert lányt szeretnék és egyelőre csak egy babát, mégis ez jött ki.

Az számít, hogy nem arany hanem ezüst gyűrűvel csináltam?

2010. júl. 21. 16:21
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és megnéztem a jónás napjaimat és januárra tényleg fiút jósol, pedig ezt az ingázás után néztem meg!
2010. júl. 21. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekünk bejött ,olyan Kisfiút jelzett,h csak na:-)

igy én hiszek benne:-)

remélem a kistesó is Kisfiú lesz:-)

2010. júl. 21. 16:32
 3/9 anonim ***** válasza:
bocs,lemaradt az imént: Nekünk "Az inga elmélete és gyakorlata" c.könyv van meg,ezt olvastad? sztem amugy nem számit,h arany v.ezüst az inga,de pl.a neten ez biztos megtalálható!
2010. júl. 21. 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy kérdezek de azt honnan tudod vagy mutatja hogy januárban leszel terhes?
2010. júl. 21. 17:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem fiút jósolt és kislány lett. A nővéremnek meg nem jósolt semmit és két lánya van meg egy fia. Attól függ, hogy ki csinálja, ha nagyon hiszel benne, tudtod nélkül irányítni kezded és úgy mozog, amit titkon látni akarsz. Kérj meg egy nagyon szkeptikus valakit, hogy az is tegyen egy próbát, meglátod, hogy nem lesz ugyanaz. És nerm gondolom, hogy szándékosan mozgatod, én is ugyanígy rajta voltam az ingázáson, csak leesett, hogy az "eredményekben" nagyon is benne van az én tudatalattim.
2010. júl. 21. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy januárban terhes leszel?
2010. júl. 21. 18:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem fiút jósolt az inga kétszer is, pedig a második lányomat várom.
2010. júl. 21. 19:07
 8/9 A kérdező kommentje:

Kérdeztem tőle, hogy idén fog megfoganni a pici? A válasz nem volt.

Kérdeztem, hogy jövőre? A válasz igen? Kérdeztem, hogy február, március? Nem! Januárra mutatott igent!

Hát én nem tudom milyen tudat alattim lehet, ha fiú ikreket akar :DD Inkább egy kislányt :)

Persze mindegy!

2010. júl. 21. 19:33
 9/9 anonim ***** válasza:
sok sok évvel ezelőtt " csak úgy " ingáztunk a barátnőmmel. mindkettőnknek 100 %-ig bejött az, amit akkor az inga jósolt, pedig hogy őszinte legyek nem hiszek az ilyenekben, meg tartok is tőlük.Az, ami akkor elépzelhetetlennek tűnt, most már -mondom- 100 %-ig valóság...
2010. júl. 23. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!