28-29 évesen könnyebb vagy nehezebb teherbe esni?
A párommal 2 éven belül szeretnénk kisbabát vállalni. Mind a ketten elég stresszes időszak elé nézünk. Mire odajutunk én 28 és fél éves leszek, ő meg 14 évvel idősebb nálam. Párom izgul, hogy nem legyen baj, egészséges legyen, jobban parázik mint én. Persze lehet azt mondani, hogy ez még messze van, de ha megszerzem a 3. diplomám kb bele is vágnánk mert nincs mire várni. Az lenne a kérdésem, hogy milyen vitaminokat érdemes szedni, mennyivel kell előtte beszerezni ezeket?
Sok történetet olvastam már, hogy milyen nehéz a teherbeesés és félek tőle. Még mielőtt valaki nekem támadna, hogy miért most akarok gyereket a párommal, marha egyszerű: eddig egyikünknek sem volt olyan kapcsolata, ahol családot lehetett volna alapítani. Már minden napos téma a gyerekvállalás,nem tudunk róla nem beszélni és gondolatban már itt van velünk. Olyan választ is szívesen várok, aki tudna olyan vitamint mondani, ami férfiaknak kell gyerekvállalás előtt.
Köszönöm a hasznos válaszokat előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!