A második babával könnyebb vagy nehezebb a teherbeesés?
Figyelt kérdés
az első viszonylag hamar sikerült. 14 hónapja szültem2009. szept. 18. 13:28
1/7 anonim válasza:
Nekünk a második baba könnyebben jött mint az első. A kisfiammal 1,5 évig próbálkoztunk, viszont a második baba védekezés mellett jött.
14 hetes kismami és 15 hós fiú anyukája
2/7 anonim válasza:
Nekem az első könnyebben jött,már a 2. hónapban,ovutesztek,teák,hőmérőzések nélkül.Most meg 5 hónapja semmi.
3/7 anonim válasza:
Az első baba 1,5 év után, a második elsőre sikerült.
4/7 Nikcsi válasza:
Elso baba az elso honapban, most 11 honapos, a masodik a masodik honapban, most vagyok 18 hetes. Azt hiszem mi nagyon szerencsesek vagyunk.
5/7 anonim válasza:
Nálunk elöször volt egy spontán vetélésem, azután rögtön az első hónapban összejött a kisfiam, aki hamarosan 3 éves lesz, most pedig váratlanúl védekezés mellett összejött a második, 7 hetesek vagyunk.
6/7 anonim válasza:
Szia az első 11 hónap, a másodikkal 20 hónapja próbálkozunk, de eddig semmi.
7/7 anonim válasza:
Nekünk az első 1,5 év alatt jött össze. A másodikkal 4. hónapja próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!