28-29 évesen könnyebb vagy nehezebb teherbe esni?
A párommal 2 éven belül szeretnénk kisbabát vállalni. Mind a ketten elég stresszes időszak elé nézünk. Mire odajutunk én 28 és fél éves leszek, ő meg 14 évvel idősebb nálam. Párom izgul, hogy nem legyen baj, egészséges legyen, jobban parázik mint én. Persze lehet azt mondani, hogy ez még messze van, de ha megszerzem a 3. diplomám kb bele is vágnánk mert nincs mire várni. Az lenne a kérdésem, hogy milyen vitaminokat érdemes szedni, mennyivel kell előtte beszerezni ezeket?
Sok történetet olvastam már, hogy milyen nehéz a teherbeesés és félek tőle. Még mielőtt valaki nekem támadna, hogy miért most akarok gyereket a párommal, marha egyszerű: eddig egyikünknek sem volt olyan kapcsolata, ahol családot lehetett volna alapítani. Már minden napos téma a gyerekvállalás,nem tudunk róla nem beszélni és gondolatban már itt van velünk. Olyan választ is szívesen várok, aki tudna olyan vitamint mondani, ami férfiaknak kell gyerekvállalás előtt.
Köszönöm a hasznos válaszokat előre is!
En 34 evesen szultem, egybol sikerult pedig tobb nogyogyaszati betegsegem is van ( ciszta, mioma 8 cm es, kiterjedt endometriozis ) azt mondtak nem sok eselyem van teherbe esni. Ez nem kotheto korhoz, meg fiatal vagy :)
En is szultem volna mar elobb ha lett volna kitol. En is elobb diplomaztam, dolgoztam, kulfoldon eltem.
28 évesen, az első védekezésmentes hónapban teherbe estem.
Ha valakinek eü problémája van, akkor 21 évesen sem fog könnyen menni.
Egészséges táplálkozás, sport és folsav/terhesvitamin (3-4 hónappal előbb érdemes elkezdeni, bár én csak a pozitív teszt után álltam neki szedni). Szerintem első körben ennyi elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!