Vetélés után könnyebb teherbe esni vagy nehezebb?
November 12-én volt egy vetélésem, Clostis ciklusban. Halvány tesztek és UH-n látott petezsák után megjött időre. Az orvosom azt mondta, hogy rögtön lehet próbálkozni, de nem írt fel újra Clostit.
Ovutesztet használok, és ebben a hónapban pont sikerült az ovu előtt 2 nappal, 1 nappal és az ovu napján is együtt lennünk. Ma vagyok az 1. dpo-n.
Azt hallottam, hogy vetélés után könnyebb teherbe esni újra. Ez igaz? Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Nagyon várjuk már a babát, 8 hónapja próbálkozunk :(
Az orvosom azt mondta a vetélésem után, hogy vizsgáltassunk ki mindent (cukor, inzulin, hormonok, vérkép, trombózishajlam), ha ezzel megvagyunk, akkor sikerülni fog ismét. (Mert pl. ha valamilyen hormonhiány okozza, eltolhatja az újabb terhesség idejét.)
Ugyanúgy a 2. hónapban jött össze, mint az első terhesség.:)
Nekem egyébként azt mondta, hogy ne azonnal próbálkozzunk,mert bele fogok őrülni, hogy most miért pozi a teszt (előző vagy új). Nekem a 9. héten, befejezett vetélésem volt, vagyis nem kellett műteni.
25 hkm
En az ellen pelda vagyok :-(, veteles, mutettel vegzodott. Több mint egy év mulva se estem teherbe es kiderult mehosszenovesek miatt. (Minden mas rendben volt).
Szoval nekem nem konnyebb, hanem.lehetetlen lett utana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!