Lombikos anyukák! Mennyit vártatok a testvér érkezésére? Mennyivel volt könnyebb-nehezebb a második babára várva a procedúra, mint az elsőnél?
Akinek első babája lombikprogrammal született és szeretne testvért vagy már van is, annak a tapasztalataira lennék kíváncsi.
Nekünk a 4.lombik próbálkozás volt sikeres, a kislányom 2 éves és szeretnénk testvért. Nekem nagyon nehezen találták el a hormon adagokat,folyton rosszul voltam,szerencsére az utolsó beavatkozásnál sikeres lett:))) Nagyon szeretnék testvért,de kicsit félek,hogy milyen lesz,kisgyerekkel végig csinálni és csak remélni tudom,hogy 2X már nem kell olyan sok évet várni a sikerre.
Jó lenne,hasonló történeteket hallani,ha lenne kedvetek megosztani.
Szia!
Nekünk egy baráti pár sok év próbálkozás után lombik mellett döntöttek.
A baba érkezése után nem védekeztek, mondván úgyse jött össze természetes úton, ha meg mégis, szeretettel várják.
A két gyerek között 15 hónap van.
Állítólag a szülés a legjobb gyógymód.
Sok szerencsét!
Sajnos ezek a történteket,amit arról szólnak,hogy a 2. baba spontán jött össze,engem már nem tud megnyugtatni:)....mivel a kislányom 2 éves és nem védekezünk,de mégsem jön a testvér. Ráadásul orvosilag is indokolt a lombik. Többet pedig nem szeretnék várni,mert elmúltam 35:(
Ha van hasonló történet szívesen olvasnám.
Kedves Kérdező!
Van valami fejlemény tesó-ügyben?
Ha igen, megosztanád a tapasztalatodat?
Mi is hasonló cipőben járunk.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!