Most akkor könnyebb vagy nehezebb?
Van, ahol azt olvasom a neten, hogy fog.gátló abbahagyása után könnyebb teherbe esni, máshol pedig azt írják, hogy nehezebb. (Dokimtól erre elfelejtettem tegnap rákérdezni...)
Mi hétfőtől indítjuk a "babagyártást" :) A tabletta szedését 1 hete hagytam abba, dokim szerint nem kell tovább várni.
Nektek mi erről a tapasztalatotok?
Ha az orvos jóváhagyta, hallgass rá...
Én nuva ringet használtam, és azonnal első hónapban teherbe estem, de az orvos azt mondta, egy hónapot várhattunk volna, pedig ez nem is tablettás fogamzásgátló volt, ami az egész szervezetet telenyomja hormonnal...
Én sosem szedtem, saját tapasztalatom nincs, de a kolléganőm októberben hagyta abba, januárban már babás volt. Sógornőm két hónappal a bogyó abbahagyása után lett terhes.
Sok sikert! :)
Szerintem ez alkatfüggő.
Én abbahagytam és kb másfél-2 évre rá estem 'csak' teherbe
Emberfüggő...
Én abbahagytam és utána 3 hónapig egyáltalán nem is volt PÉ-m. Azóta egy sikertelen hónapon vagyunk túl és most ebben a hónapban meg pont lecsúsztunk a PÉ-ről. Ami össze-vissza ingadozik, múlt hónapban a 26., most a 16. napon volt.
Legjobb barátnőmnek az abbahagyás után 3 hónapig meg sem jött és az első rendes mensi utáni 4. ciklusban lett babás.
Egyén-és tablettafüggő.
Én Diane 35-öt szedtem,és 4 hónapja próbálkozunk a párommal,de a doktornőm szerint ne csodálkozzak,hogy nem estem rögtön teherbe a Diane abbahagyása után,mert egy lórúgás hormongyógyszer,ami elég rendesen megkavarja az ember lányának hormonháztartását,és idő kell hozzá,hogy helyrejöjjön.De persze olyan is van,aki Diane után is rögtön teherbe esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!