Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortusz után könnyebb teherbe...

Abortusz után könnyebb teherbe esni vagy nehezebb?

Figyelt kérdés
2 honapja volt egy műtétem és nem tudom, hogy könnyebben fogok teherbe esni vagy nehezebben. egyáltlán létezik ilyen?? 3 honapot elég várni???
2008. máj. 16. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg elég a 3 hónap várakozás, de szerintem abortusz után nehezebben fogan meg a baba.
2008. máj. 16. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne izgulj! Nekem is volt egy vetélésem, amit műszeresen fejeztek be, vagyis abortusszal és azt mondták ez nem befolyásolja a következő teherbeesést. Azért kell várni, hogy a méh fala elég vastag legyen a beágyazódáshoz. Ez az ami a teherbeesés szempntjából fontos az abortusz után, persze feltéve, hogy egyébként minden más rendben van.
2008. máj. 16. 22:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Januárban volt műszeres befejezéssel egy vetélésem. Háromhétre megjött és utána teherbe is estem! Dokija válogatja, de biztos, hogy az is számít, hogy mennyi ídős terhes voltál előtte. Most 13 hetes terhes vagyok és szép nagy a babám.

Jó néhány ismerőstől azt hallottam, hogy egy abortusz után könnyebb teherbe esni, mert a méh "tiszta".

Ha a dokid 3 hónapot mondott, akkor azt tartsd be és utána hajrá!!!

Mielőbbi gyermekáldást kívánok, természetesen sok-sok egészséggel!

2008. máj. 17. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!