Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Látjátok a második csíkot?...

Látjátok a második csíkot? Nagyon halvány, de időn belül jött ki, facelle teszt

Figyelt kérdés
[link]
2016. aug. 15. 14:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nagyon extra halványan mintha látszana valami. Most legalább két napot kéne várnod, és után ugyanilyen Gabriel tesztet csinálni, és akkor láthatod, hogy erősödik-e a csík vagy sem. Majd írd meg mi lett, szorítok!
2016. aug. 15. 20:35
 22/26 Vilcsianyuja ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ez is a te kérdésed, ugye? Ugyanoda jutottam mindkét kérdés alapján, ide is leírom: el kell menned orvoshoz, majd ő megmondja, mi van. Ha tényleg 25. körül volt tüszőrepedésed, már egyértelműeket kellene tesztelned. Lehet, hogy te vagy az a néhány nő közt, akinek nem választódik ki a hcg a vizeletébe, de az is lehet, hogy ezek csak szellemcsíkok. Mi itt hiába okoskodunk, így is, úgy is dokihoz kell menned, ha lesz erősebb tesztcsík pár nap múlva, ha nem.

2016. aug. 15. 21:31
 23/26 anonim ***** válasza:

Sztem ezek negativok. Amiket igy kell keresni azok nem pozik. Nekem volt halvány és extra halvány is menzesz előtt 3nappal, de az se ilyen volt. Sajnalom....

Udv

23hkm

2016. aug. 15. 21:58
 24/26 anonim ***** válasza:

Én negatívnak látom mindegyiket. Lehet, hogy élőben jobban látszik valami, de őszintén szólva én nem szeretem ezt a "vadászatot". Ha ennyire mereszteni kell a szemed, meg forgatni, meg egyebek, akkor az negatív.

Ha valóban 25-én volt ovud, már le kellene ugrania róla a 2. csíknak. Nekem 23-án volt volt ovum, és már 10 nappal ezelőtt egyértelmű pozitívat teszteltem.

Várj pár napot, aztán tesztelj újra reggeli első vizeletből, ha ezek halvány pozitívak, azon már látszódnia kell. Ha az is ilyen lesz, akkor negatív. Akkor menj nőgyógyászhoz.

2016. aug. 15. 23:41
 25/26 anonim válasza:

Halihó!

Na??? GOndolom azóta már bőven kiderült mi a helyzet :) Kíváncsiak vagyunk :) Majd írj!!!! :)

2016. aug. 29. 15:43
 26/26 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel a végkifejlet!
2016. szept. 26. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!