Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek halvány pozi tesztek?...

Ezek halvány pozi tesztek? (Gabriel és Facelle)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

ez a kettő Gabriell (egy és ugyanaz a teszt)

[link]

[link]

ezek facelle tesztek. a két kép ugyanarról a 2 tesztről készült.

A felső tegnap délutáni, az alsó ma reggeli

Mindegyik időn belül már 1-2 perc után látszott.

Azért vagyok bizonytalan, mert PCOS + IR vagyok. Hol van ciklusom hol nincs. Legutóbbi hónapban nem volt pl. és hallottam arról hogy esetleg a peteérést is jelzi a teszt. Félek, hogy esetleg nekem is ezt jelezné ?!?!

tudom ti erre nem tudtok válaszolni... csak annyira izgatott vagyok... nagyon boldogok lennénk ha baba lenne !

a válaszokat nagyon köszönöm !

2016. aug. 2. 10:11
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom, hogy te élőben mit látsz ezeken, de nekem mind a kettő fajta teljesen negatívnak látszik.

Ha úgy gondolod, hogy baba van a dologban, akkor várj még két-három napot, és reggeli első vizeletből csinálj tesztet. Annak már határozottan ki kell mutatnia, ha terhes vagy. Amennyiben ott is halvány a csík, úgy nem vagy terhes, csak száradási csík.

2016. aug. 2. 10:20
 2/69 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Mindenképp ismétlek néhány nap mulva. Élőben határozottan látszik és 1-2 perc után már kivehető volt.

A képen én nekem is nagyon kell nézzem hogy lássam, de így élőben teljesen minden szögből jól kivehető !

2016. aug. 2. 10:25
 3/69 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de ezek nem pozik, max száradási csík. :( Nekem a facelle teszten már erősen virított a második csík, mikor a gabrielen tök halvány volt, alig látszott. Drukkolok és szívből kívánom, h baba legyen, de ezek így nem pozitívak. Amit látni iszonyú haloványan, az is szürke. De megnézhetnéd átvilágítva mondjuk vakuval, ha úgy rózsaszínűek a csíkok, akkor pozi lesz!
2016. aug. 2. 10:27
 4/69 A kérdező kommentje:

itt van a gabrielről egy jobb kép. ezen talán látható !

[link]

2016. aug. 2. 10:29
 5/69 A kérdező kommentje:
Rózsaszín volt... csak ez a kép akkor készült amikor már megszáradt.
2016. aug. 2. 10:31
 6/69 A kérdező kommentje:
tesztelek egy két nap múlva . nehéz mert én nem tudok mihez viszonyítani. (nem várt mensihez )
2016. aug. 2. 10:35
 7/69 A kérdező kommentje:

[link] ilyen volt a teszt 2 percnél.

Nagyon szurkolok magamnak. :)) sosem volt a facelle csíkos még életemben ! Bizom benne, hogy most azért mert Babu <3

2016. aug. 2. 10:36
 8/69 anonim ***** válasza:
Nekem a facelle sokszor ilyen. Nagyon becsapos. Baba persze nincs. Volt mar erosebb csik is. De akkor sem volt baba. Ezek negativak sajnos.
2016. aug. 2. 10:52
 9/69 anonim ***** válasza:
Barmelyik tesztnel elofordul. De nem pozi sajnos
2016. aug. 2. 11:09
 10/69 anonim ***** válasza:
44%
szerintem ez halvány pozi a facellén látszik....ott lesz az a kisbabó :)
2016. aug. 2. 11:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!