Ezek halvány pozi tesztek? (Gabriel és Facelle)
ez a kettő Gabriell (egy és ugyanaz a teszt)
ezek facelle tesztek. a két kép ugyanarról a 2 tesztről készült.
A felső tegnap délutáni, az alsó ma reggeli
Mindegyik időn belül már 1-2 perc után látszott.
Azért vagyok bizonytalan, mert PCOS + IR vagyok. Hol van ciklusom hol nincs. Legutóbbi hónapban nem volt pl. és hallottam arról hogy esetleg a peteérést is jelzi a teszt. Félek, hogy esetleg nekem is ezt jelezné ?!?!
tudom ti erre nem tudtok válaszolni... csak annyira izgatott vagyok... nagyon boldogok lennénk ha baba lenne !
a válaszokat nagyon köszönöm !
Nem tudom, hogy te élőben mit látsz ezeken, de nekem mind a kettő fajta teljesen negatívnak látszik.
Ha úgy gondolod, hogy baba van a dologban, akkor várj még két-három napot, és reggeli első vizeletből csinálj tesztet. Annak már határozottan ki kell mutatnia, ha terhes vagy. Amennyiben ott is halvány a csík, úgy nem vagy terhes, csak száradási csík.
Köszönöm a válaszod!
Mindenképp ismétlek néhány nap mulva. Élőben határozottan látszik és 1-2 perc után már kivehető volt.
A képen én nekem is nagyon kell nézzem hogy lássam, de így élőben teljesen minden szögből jól kivehető !
[link] ilyen volt a teszt 2 percnél.
Nagyon szurkolok magamnak. :)) sosem volt a facelle csíkos még életemben ! Bizom benne, hogy most azért mert Babu <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!