Tegnap délután halvány rózsaszín lett vagyis pozitív a facelle rá pisilős tesztem de ma alig látható halvány a Gabriel. Miért?
Most kicsit meg nyugodtam! Nagyon szépen köszönöm a válaszod.
Meg néztem a tájékoztatás a tesztekhez és mindkettő 25 érzékenység. :-/
Lehet kulonbseg 2 ugyanolyan teszt kozott is, plusz a vizelet koncentraltsaga sem egyforma, ne aggódj! :)
Mellesleg nekem mindig is halvany tesztjeim voltak, soha nem lett huuu de eros, 18 hetes vagyok :)
A vizelet koncentráltságától is függ.
Én két Gabriel tesztet csináltam anno, mikor terhes voltam a kisfiammal. Az elsőt délután csináltam, viszont előtte hosszú órákkal nem voltam pisilni, mert nem voltam otthon és nem volt módon pisilni, egyértelmű erős pozitív volt a teszt, aztán másnap reggel a biztonság kedvéért megismételtem, viszont akkor voltam hajnal felé pisilni és nem abból a pisiből, hanem a reggeliből csináltam és az a tesztem halványabb volt, mint az előző napi. És mindez azért, mert az előző napi délutáni pisi sokkal koncentráltabb volt.
Szóval ne aggódj, nálad is valószínűleg ez volt, vagy mert hiába ugyanolyan érzékenységű a két teszt, az egyik mégis másabb, mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!