Reggel pozitiv, este mensiszerű vérzés.2-4 nap késés után halvány pozitív. Meddig mutatja ki egy esetleges terhességet a terhességi teszt?
Felrudnad töltenia pozitív tesztet???
Egyértelmű pozitív,vagy lehet csak szaradasi csík? Ezért lenne jobb ha feltöltenek a tesztet.
Ha terhes vagy akkor szerintem jobb orvoshoz menni,megvizsgal.
Az is lehet hogy valami elkezdődött de véget is ér.
Sajnos ha pozitív még nem jelenti hogy minden rendben
Én terhes voltam és én is vérezni kezdtem én "önszántából"csináltam tesztet még 2 hét múlva is pozitív vt a tesztem, és mondtam is az orvosnak nem lehet hogy vetélés indult be hisz pozitív a tesztem.
Akkor mondta hogy abortusz után is pozitív marad egy két hétig hiszen a hcg szint nem ürül ki egyből.
Igaz én 3 hónapos voltam akkor.
Te életedben nem tudom hogy milyen hamar urulne ki a hcg hiszen épp hogy csak elkezdődött.
Szia, ha vetélés, ez már nem fog látszani. Nekem erősebb is eltűnt 2 nap alatt, illetve mikor 6 hetes voltam akkor a full pozitívból 2 nap alatt kb ilyen lett mind a tiéd.
A legjobbakat!
Csinálta este egy tesztet. Halványan latok még vmit. R
Lehet egy reggelibol erősebb lett volna...de igy is ugy is ez már 4 hét 5 napra ez már nagyon kevés...tuti nem lesz belőle semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!