Látjátok a második csíkot? Nagyon halvány, de időn belül jött ki, facelle teszt
2016. aug. 15. 14:03
11/26 A kérdező kommentje:
Tegnap csináltam gabriel tesztet(arról már nincs meg a kép) az is ugyan ilyen halvány csikos volt. De mindenki írta h a facelle vel csináljak mert az jobb . Ezen is ugyan olyan halovány lett :) de mindkettön ott van , ez màr csak jelent vmit
2016. aug. 15. 14:38
12/26 A kérdező kommentje:
Csináljak esetleg egy digitálisat ?
2016. aug. 15. 14:40
13/26 anonim válasza:
nem lehet hogy a száradási csíkot nézted el annak?
hány napja késik?
14/26 Vilcsianyuja válasza:
Én is csinátam 11. dpo-n Gabrielt, nagyon halvány pozitív lett, de nekem nem voltak kétségeim. Élesek voltak a tesztcsík kontúrjai, a színe egységes rózsaszín. Nem tudom, mit látsz szabad szemmel, de ha annál többet, mint amit a képeken lehet látni, akkor te úgyis jobban meg tudod ítélni, mint mi.
15/26 anonim válasza:
Hányadik dpo-n vagy? A digitális szerintem még korai lenne. Eddig x-epillel teszteltem,most facelle teszttel mert ajánlották. Az x-epil full negatív,a facelle meg halványan mutatta. Várj vele 2 napot és tesztelj újra,mást úgysem tudsz csinálni.
16/26 A kérdező kommentje:
Nincs rendesen mensesem. Kb 3-4havonta jön meg. Most kaptam először clostit. 25.én volt peteérésem teszt szerint
2016. aug. 15. 15:00
17/26 anonim válasza:
Haaat.. az a biztos, ha par nap mulva ujra tesztelsz.
19/26 A kérdező kommentje:
[link] Csináltam most még egy gabrielt. Ezen is ugyan ugy ott a halvány csik.
2016. aug. 15. 18:54
20/26 A kérdező kommentje:
Mind három teszten csak száradási csik lenne? Nem hiszem .
2016. aug. 15. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!