Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meglepetés babák, történetek?

Meglepetés babák, történetek?

Figyelt kérdés
Akinek van kedve elmesélni, hogyan fogant meg a "meglepetés baba", szívesen olvasnám. Esetleg valakinek még jó tanulópénz is lehet... :D:D:D
2016. júl. 18. 21:22
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon köszi a történeteket! Egyébként a lepontozásról annyit, hogy én nem tudom, hogy lehet ezt megnézni, sosem értettem. Én egyébként mindenkinek zöld kezet adtam és köszönöm, hogy leírtátok! Várom még a többi sok-sok történetet is! Egyébként én is hallottam pl olyat is, hogy gyógyszert rendszeresen szedte valaki és mégis babás lett. De a legjellemzőbb az, hogy nem középidőben, de mégis megfogant a baba...
2016. júl. 19. 07:20
 12/30 anonim ***** válasza:
73%
#1, tényleg nem kötekedésből, de nem Te írtad valamelyik nap, hogy a tesztelés előtti napon szakítottatok? Bocsi, ha nem, csak valaki ugyanezzel a 22N 15 hkm aláírással írta ha jól emlékszem.
2016. júl. 19. 10:16
 13/30 anonim ***** válasza:
73%

10#

Bemasolom

doki azt monda, nincs peteérésem, továbbküldött kivizsgálásra, de mivel akkor elég depis voltam am is, >>>nem érdekelt, párom se volt,<<<

2016. júl. 19. 11:29
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

10#nek irom megint

Olvasd vissza a kis tortenetedet..

>>> am sem ártana, párom bő egy hete ment el előtte bennem, kicsit tartottam is<<<

Bocsanat ket hetre Emlekeztem.

Nem egy hetre de igyis ugyis furan jon ki.. nekem mindegy csak jolett volna erteni a kis torteneted.. es DE TE VAGY A KETTES TE IRTAD OLVASD vissza.;) ...

2016. júl. 19. 11:32
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyebkent aki te 22N 15hkm. Vagymi...

Nem neked irtam. Te az elso valaszolo vagy...

Konyorgom..

2016. júl. 19. 11:34
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem mi nem szakítottunk.. Épp hogy a párom mondta hogy csináljak tesztet.
2016. júl. 19. 11:35
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges dolgon vitatkoztok, a 2-es válaszoló történetében 2 dátum is szerepel. 1,5 évvel ezelőtt!!! majd 4 hónappal ezelőtt. Jajj már...
2016. júl. 19. 13:31
 18/30 A kérdező kommentje:
:D Félreértés történt!
2016. júl. 19. 15:14
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
#16, most direkt visszakerestem azt a kérdést, elnézést, ha mégse Te vagy. 22N, 15 hkm (72%) Csak azért tűnt fel, mert ha mégis Te vagy, ott tök ellentétes dolgokat írtál. Párod először akarta, szakítottatok, pozitív lett a teszt, párod abortuszt akart, te nem, most újra akarja, nem adod neki a gyerektartás miatt, így inkább örökbe adod. Na mindegy, nem akartam kötekedni, csak ugyanaz az aláírás.
2016. júl. 19. 16:34
 20/30 A kérdező kommentje:
Légyszi ne veszekedjetek, vagy ha muszáj, akkor privátba!
2016. júl. 19. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!