Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Milyen lenne az...

Lányok! Milyen lenne az meglepetés ajándéknak a páromnak? Ma tudtam meg, hogy babát várunk.

Figyelt kérdés

Ma reggel teszteltem egyértelmű pozitívat. Múlt szerdán pedig egy nagyon halvány két csíkosat, amiben nem bíztam, és így nem is szóltam neki róla. Az eredeti tervem az volt, hogy ha összejön a baba, megvárom a hírrel az első UH-t, és a kép lesz az ajándék, amiből megtudja. De beugrott, hogy ez lehetne a legszebb karácsonyi ajándék, amit adhatok :) Elmondom a tervet, nem túl morbid vagy valami?

Holnap reggel veszek neki egy kis zoknit, vagy egy ilyen "a világ legjobb apukája" bodyt, és a pozitív teszttel együtt beteszem a fa alá.

De azért azt mégiscsak 'lepisiltem'.. Nem gáz ez? Odaadnátok neki?

2014. dec. 23. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A body-zokni stb bekészítése szerintem nagyon szép ötlet, a párdoat meg te ismered, hogy őt vajon zavarná-e a "lepisiltem"-dolog (az enyémet nem zavarta, eltette emlékbe a tesztet)
2014. dec. 23. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Zokni, body, pozi teszt a fa ala. Ettol szebb ajandek nem kell. Biztos oda lesz, nem hiszem, hogy az jut eszebe, hogy lepisilted a tesztet.
2014. dec. 23. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó ötlet,és várjuk majd a reakciót ! :) gratulálunk nektek :))
2014. dec. 23. 23:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csodás ötlet,ennél szebb ajándékot szerintem nem is kívánhatna:) Hidd el,nem az fog eszébe jutni,hogy lepisiltad,hanem el lesz ragadtatva az örömtől.Békés,boldog karácsonyt kívánok nektek!:)
2014. dec. 24. 00:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szivbol gratulalok nektek! :) Szerintem tokeletes ajandek!

Tavaly nalunk is majdnem ugy lett. November 1.-2. korul fogant, decemberben teszteltem pozitivat. Bar a karacsonyt nem birtam kivarni vele, de igy is sokaig nem fogta fel es a legszebb ajandek volt neki. Utana jobban vedett mint eddig, edes volt :D

Majd ird meg hogy reagalt! :)

2014. dec. 24. 08:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet. Viszont holnap reggel nem hinném hogy nyitva lesz valami...
2014. dec. 24. 09:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Jo ötlet.gratula
2014. dec. 24. 13:16
 8/9 anonim ***** válasza:
mit szólt????
2014. dec. 25. 21:19
 9/9 A kérdező kommentje:

Láááányok :)

Bocsánat, hogy most írok csak, de én egy kis wellnesses kikapcsolódást kaptam tőle, így tegnap jöttünk haza.

Hát ezt el sem tudtam volna képzelni :O

Az én 95kg-os, kopasz, kigyúrt "állat" férjem zokogott a fa alatt örömében. Én meg persze ettől a látványtól :) Sosem éreztem még magam ilyen boldognak, és szerintem ő sem :) Jövő héten megyünk együtt az első UH-ra :)

Boldog újévet nektek :)

2015. jan. 6. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!