Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen ajándéknak örülnétek a legjobban?
Figyelt kérdés
Kisebb ajándékokra gondolok, nem autó vagy ház :D2014. jan. 6. 15:25
1/12 anonim válasza:
Attól függ mire. (csak úgy) Nekem bármire jó lenne valami bonbon mellé egy kis üzenet, virág, valami finom illatú parfüm, vacsora....
2/12 anonim válasza:
én egy nyakláncnak nagyon örülnék :)
3/12 anonim válasza:
Én egy jó minőségű bundának!! 22L
4/12 Pretty_Fighter válasza:
valami jó kis tömegnövelő:)
Nem olcsó,de azért nem ház-autó kategória:D
5/12 A kérdező kommentje:
Tömegnövelő? Gyúrsz?
2014. jan. 6. 15:35
7/12 Pretty_Fighter válasza:
Igen,de pont ma vettem,viszont a legközelebbit szívesen fogadom!:D
9/12 anonim válasza:
Minél személyesebb, annál jobb. Ilyen csip-csup dolog. Vagy adott esetben jó minőségű csoki, kedvenc virágom, közös program, és nagyjából bármi ami azzal kapcsolatos, ami fontos nekem. Ékszernek annyira nem, mert azt inkább én választanám ki.
10/12 anna0905 válasza:
tuti hogy nyakláncnak. az olyan szép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!