Meglepetés babák, történetek?
Én a kolléganőm történetével jövök, ha nem baj.
Papírja volt róla, hogy nem lehet saját gyereke, így elindították az örökbefogadást.
Kaptak is nemsokára egy újszülött kislányt, 3 év múlva pedig egy újszülött kisfiút (nyílt örökbefogadással, ugyanattól a szülőanyától).
A kisfiú 8 hónapos volt, amikor SPONTÁN teherbe esett, így 1,5 év van a két fiú között, és három gyereket nevelnek nagy szeretetben a férjével.
mi nagyon szerettünk volna babát, már próbálkoztunk is mikor kaptam egy nagyon jó munkalehetőséget :)
akkor mondtuk azt, hogy pár hónapra felbehagyjuk, ne legyen már az, hogy odamegyek és bejelentem a terhességet.
első próba nap után, ami amúgy a mensim utolsó napján volt, még védekezés nélkül voltunk együtt, figyeltem az ovumat, reménytelen volt akkor. vagyis gondoltuk az :D lehet az, hogy már nem azért voltunk együtt, hanem csak mert szeretjük egymást és annyira jó volt, hogy szerintem attól volt peteérésem :) azóta is emlegetjük, hogy életünk legjobb estéje volt :D
ha minden igaz, a héten meg is fog születni :)
a nagy gyerekünk első próbálkozásra "összejött", ő meg azért volt meglepetés :D
2# bocsi belekavarodtam.
Aztirtad."parom se volt" aztan h "ket hete parom belemelvezett"!
Mi nem terveztuk... Megvolt a mesebe illo lanykeres,terveztuk az eskuvot... Aztan folyamatosan fajt a hasam a mehem korul.de olyan szinten,hogy szegyen nem szegyen,nem egyszer elsirtam magam (pedig nem vagyok az a penye tipus) ezert felkerestem az orvosom! Ott megallapitottak,hogy az egesz mehem gyulladasba van es egy "szep"meretes cisztat is talaltak,amire a doki adott egy kis idot,hogy felszivodik,vagy muteni kell... Kozben adott eleg eros gyogyszert,igazabol mar nem tudom mi volt az,osszesen 3-3szem volt az egesz amit nekem is es velem egy idoben az akkor meg csak volegenyemnek is szedni kellett. A doki kozolte velem,hogy ameddig a gyogyszer kura nem zajlik le (ez 3het lett volna,minden heten egy szem) addig tuti nem lehet babam,mert nagyon durva a gyulladas a mehemben,de felkeszitett,hogy ne adja isten,de lehet,hogy utana sem lehet babank! En ezen nagyon elkeseredtem,mert mar terveztuk,hogy eskuvo utan nem is varunk tovabb vele... Aztan aznap,mikor ment ki dolgozni (kulfold) utolso ejszaka utolso alkalommal hanyagoltuk a vedekezest,ugyanis annyira tutira mondta a doki,hogy nem eshetek igy teherbe,mar csak a gyogyszer miatt se...
Mikor legkozelebb jott haza,mar volt egy belso erzesem,hogy itt valami/valaki van! Vettunk egy tesztet,bar meg mensiig lett volna 3napom,megis megcsinaltam (delutani pisibol) es egyertelmu pozitiv lett!! Akkor kicsit meg is ijedtem,hogy a gyogyszer esetleg kart ne tegyen benne,de semmi baj nem tortent! Hat az eskuvo ez miatt nem ugy alakult ahogy terveztuk,mert 7honapos nagy pocakkal mentem ferjhez,de igy is csodalatos volt! Azota 16hetes kismama vagyok a tesoval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!