Aranyos/érdekes történetek, ki hogyan vette észre, hogy terhes?
Én szívesen elmesélem. :)
Terveztünk babát, de hónapokon keresztül nem estem teherbe, pedig már hőmérőztem és minden egyéb dolgot bevetettünk.
Majd megbeszéltük hanyagoljuk a baba témát, mivel építkezésbe kezdtünk és új munkahelyem is lett. Majd eljött a karácsony este, és sikerült jó sok pezsgőt inni. Abban a decemberi hónapban akkor este voltunk csak "együtt", pár nappal a menstruációm után. Gondoltam úgy sem leszek terhes, hiszen hol volt még a félidő az én hosszú ciklusaimhoz képest. Január 28.-án esett le hogy nekem meg sem jött még, annyira el voltam foglalva, hogy észre sem vettem. Ekkor kb 2 hete késett. Visszagondolva nem is értem hogy nem jutott hamarabb eszembe, hiszen két héten át nagyon fájt a derekam, majd leszakadt. A melleim legalább egy mérettel megnőttek, vizesedett a lábam, és néha-néha megszédültem. Szóval január 28.-án visszafelé tartva a szünetről neki mentem az egyik polcvégnek, mert éppen akkor is megszédültem. Jó nagy pukli lett a fejemen. :) A kolléganőm poénkodott akkor, hogy biztosan terhes vagyok. Na és én ekkor gondolkodtam el... Másnap reggel teszteltem, és lám pozitív lett. :) Életem egyik legszebb napja volt az! Már 6 éves a nagy fiam. :)
Én is szívesen elmesélem :).
Mi is nagyon vártuk már a babát,de abban a hónapban pont a munkahelyemen felújítás volt és nem nagyon volt ilyeneken időm gondolkodni.Abban a hónapban volt egy lakodalom ahol nem keveset ittunk és hát hazaérve megkívántuk egymást,de persze csak kínlódás volt kínlódós elmenéssel...majd elmaradt és az tűnt fel a páromnak,hogy 2 számmal megnőtt a mellem.Ráfogtam,hogy azért mert megfog jönni.Persze ekkor már kb.5-6 napja késett.Rá pár napra bizsergett a méhem,szúrt,viszketett majd Sógornőm megkérdezte nem vagyok véletlen terhes?Mondtam neki,hogy nem és ekkor esett le,hogy már késik 1,5 hete :).A teszt egyből pozi lett,még a bugyimat se volt időm felhúzni és már virított a 2 csík.Sógornőm a kádba ugrált örömébe Én meg állítottam,hogy biztos téves.Persze a doki utána megerősítette a teszt de sajnos ennek a történetnek nem lett jó vége...Amikor teherbe estem már 1,5 éve próbálkoztunk ez volt 2 éve és azóta is még csak 2-en vagyunk :(.
én éreztem, hogy terhes vagyok :) nem fizikailag, hanem a lelkemben. agyam is tudta, hogy nem lehetek az, mert előtte 2 nappal mondta a férjem, hogy kezdjünk el próbálkozni... de csináltam egy tesztet ami persze negatív lett, meg se lepődtem. aztán a nemvárt napon nagyon erős mensi görcseim voltak, viszketett a cicim, "tudtam", hogy meg fog jönni, de végül a férjem hozott egy tesztet, hogy nézzük meg. na az már pozitív lett :)
szóval ha minden igaz, első próbálkozásból fogant a kisfiam, aki már nem is olyan kicsi, iskolába készülünk :)
A barátnőm igencsak duci. Egyszer felugrott hozzám egy fél órára. Mondta, hogy nem ér rá, mert megy a nőgyógyászához az éves rákszűrésre.
Ahogy elment, rá egy órára hívott, hogy 20 hetes terhes.
Az égvilágon semmit nem vett magán észre, a babát sem érezte, menstruált is párszor, bár neki elég rendszertelen volt a ciklusa.
Soha nem felejtem el, hogy nálunk még kipróbálta a hullahopp karikát is.
Ma már 12 éves a fia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!