Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aranyos/érdekes történetek,...

Aranyos/érdekes történetek, ki hogyan vette észre, hogy terhes?

Figyelt kérdés
van itt valaki akinek nagy meglepetés volt hogy teherbe esett, vagy esetleg érdekes szorik adról hogy ki hogyan vette észre hogy terhes (hányadik hónap..stb) részletes történetek érdekelnek.
2015. febr. 20. 20:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm rendesen menstruált és a tesztjei is negák lettek aztán arra lett figyelmes hogy mindenkin vaj szagot érez és rosszul volt tőle :D Elment dokihoz 8 hetes volt.:)
2015. febr. 20. 21:00
 2/18 anonim ***** válasza:
79%

Én szívesen elmesélem. :)

Terveztünk babát, de hónapokon keresztül nem estem teherbe, pedig már hőmérőztem és minden egyéb dolgot bevetettünk.

Majd megbeszéltük hanyagoljuk a baba témát, mivel építkezésbe kezdtünk és új munkahelyem is lett. Majd eljött a karácsony este, és sikerült jó sok pezsgőt inni. Abban a decemberi hónapban akkor este voltunk csak "együtt", pár nappal a menstruációm után. Gondoltam úgy sem leszek terhes, hiszen hol volt még a félidő az én hosszú ciklusaimhoz képest. Január 28.-án esett le hogy nekem meg sem jött még, annyira el voltam foglalva, hogy észre sem vettem. Ekkor kb 2 hete késett. Visszagondolva nem is értem hogy nem jutott hamarabb eszembe, hiszen két héten át nagyon fájt a derekam, majd leszakadt. A melleim legalább egy mérettel megnőttek, vizesedett a lábam, és néha-néha megszédültem. Szóval január 28.-án visszafelé tartva a szünetről neki mentem az egyik polcvégnek, mert éppen akkor is megszédültem. Jó nagy pukli lett a fejemen. :) A kolléganőm poénkodott akkor, hogy biztosan terhes vagyok. Na és én ekkor gondolkodtam el... Másnap reggel teszteltem, és lám pozitív lett. :) Életem egyik legszebb napja volt az! Már 6 éves a nagy fiam. :)

2015. febr. 20. 21:05
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
Munakügyben el kellett utaznom Görögországba, ahol amígy csodásan éreztem magam abban a pár napban. Előtte késett, teszteltem, negatív, le is mondtam róla, azt gondoltam, hogy a testz mindenképp kimutatná pár nap késéssel. Nem is nagyon foglalkoztam a dologgal, annyira el voltam ott foglalva, aztán mikor hazajöttem vettem egy tesztet, mert még mindig nem jött meg, és az pozi lett :) Nagyon boldog voltam, hogy elmodhatom majd a gyerekemnek, hogy elvittem magammal Görögörszágba, mikor pocakban volt, meg a projekt-kollégáknak is elmondhatom majd, hogy ült bizony velünk még egy fő az asztalnál:) Nagyon nagyon remélem és imádkozom, hogy midnen rendben legyen vele.
2015. febr. 20. 21:09
 4/18 anonim ***** válasza:

Én is szívesen elmesélem :).

Mi is nagyon vártuk már a babát,de abban a hónapban pont a munkahelyemen felújítás volt és nem nagyon volt ilyeneken időm gondolkodni.Abban a hónapban volt egy lakodalom ahol nem keveset ittunk és hát hazaérve megkívántuk egymást,de persze csak kínlódás volt kínlódós elmenéssel...majd elmaradt és az tűnt fel a páromnak,hogy 2 számmal megnőtt a mellem.Ráfogtam,hogy azért mert megfog jönni.Persze ekkor már kb.5-6 napja késett.Rá pár napra bizsergett a méhem,szúrt,viszketett majd Sógornőm megkérdezte nem vagyok véletlen terhes?Mondtam neki,hogy nem és ekkor esett le,hogy már késik 1,5 hete :).A teszt egyből pozi lett,még a bugyimat se volt időm felhúzni és már virított a 2 csík.Sógornőm a kádba ugrált örömébe Én meg állítottam,hogy biztos téves.Persze a doki utána megerősítette a teszt de sajnos ennek a történetnek nem lett jó vége...Amikor teherbe estem már 1,5 éve próbálkoztunk ez volt 2 éve és azóta is még csak 2-en vagyunk :(.

2015. febr. 20. 21:14
 5/18 anonim ***** válasza:
69%
Iszonyatosan édességfüggő vagyok, és egyszer csak hányingerem lett a csokitól, egy falatot sem birtam lenyelni. Na innen már sejtettem, hogy valami nem stimmel. :)
2015. febr. 20. 21:15
 6/18 anonim ***** válasza:
Szédültem, de rettenetesen. :D Már gondoltam mindenre, hogy mi bajom, aztán...jah, késik a menzesz. Egyből pozi lett a teszt :)
2015. febr. 20. 21:44
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nagyon el voltam vele foglalva, görcsölt a hasam napokig beágyazódásnál és mikor elmúlt, mindig arra gondoltam hogy most sikerult vagy nem.. Napokig várakoztam hogy végre tudjak tesztelni és a negyedik nap reggelén terveztem csinálni az első tesztet és halvány pozi lett. :D hát majd kiugrottam a borombol. :D remélem minden rendben lesz, még csak 8 hetes vagyok.
2015. febr. 20. 21:44
 8/18 anonim ***** válasza:
54%

én éreztem, hogy terhes vagyok :) nem fizikailag, hanem a lelkemben. agyam is tudta, hogy nem lehetek az, mert előtte 2 nappal mondta a férjem, hogy kezdjünk el próbálkozni... de csináltam egy tesztet ami persze negatív lett, meg se lepődtem. aztán a nemvárt napon nagyon erős mensi görcseim voltak, viszketett a cicim, "tudtam", hogy meg fog jönni, de végül a férjem hozott egy tesztet, hogy nézzük meg. na az már pozitív lett :)

szóval ha minden igaz, első próbálkozásból fogant a kisfiam, aki már nem is olyan kicsi, iskolába készülünk :)

2015. febr. 20. 21:54
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm igencsak duci. Egyszer felugrott hozzám egy fél órára. Mondta, hogy nem ér rá, mert megy a nőgyógyászához az éves rákszűrésre.

Ahogy elment, rá egy órára hívott, hogy 20 hetes terhes.

Az égvilágon semmit nem vett magán észre, a babát sem érezte, menstruált is párszor, bár neki elég rendszertelen volt a ciklusa.

Soha nem felejtem el, hogy nálunk még kipróbálta a hullahopp karikát is.

Ma már 12 éves a fia.

2015. febr. 20. 21:59
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket, feldobtátok az estém :)
2015. febr. 20. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!