Érdekes teszt, ugyanabból a pisiből, nem egyforma csík? Az alsó kettő ugyanaz márka, egyik szerint terhes vagyok, másik szerint nem! Egyszerre csináltam! A legfelső másik márka, teljesen egyértelmű.
2011. jan. 30. 10:07
1/16 anonim válasza:
Nem tapasztaltam sajnos ilyent!DE egy biztos:Gratulálok kismama!
2/16 anonim válasza:
gratulálok. amúgy mind a 3 teszt pozitív!
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,a legalsó is?Én élőbe se látom.:-)
2011. jan. 30. 10:28
4/16 anonim válasza:
Velem a vaterás teszt játszotta ezt, első pozi lett erősen, úgy megörültem, hogy gyorsan bemártottam még egyet, az nega lett de teljesen, aztán bejött a dili a fejembe és így ötöt csináltam, három szerint terhes voltam, kettő szerint nem, másnap vettem egy qupidót a gyógyiba, ami határozottan negatív lett:(( szóval , fene tudja.
5/16 anonim válasza:
hát én is mindhármat pozitívnak látom. Egyértelműen.
6/16 anonim válasza:
Nagyon érdekelne az alsó 2 milyen márkájú. Ha vaterás one step, meg se lepődök.
7/16 anonim válasza:
sztem mind a 3 pozitiv.
Milyen tesztekkel csináltad?Milyen erösségüek voltak??
8/16 anonim válasza:
A 3.-on én se látom, de a másik kettő pozitívnak tűnik. Mikor kéne megjönnie?
Én már ma is elkeseredtem, mert volt egy halvány második csík, de csak fél óra múlva, utánaolvastam, és azt írják száradási csík.
esetleg lehet, hogy az első teszted egy érzékenyebb teszt, ami hamarabb kimutatta a terhességet, nem?
9/16 A kérdező kommentje:
Az alsó kettő X-epil,a 2 db-os kivitel,dm-ben vettem.
A vaterást hagyjuk,az szerint a férjem is terhes,sőt,peteérése is van.:-)
A felső gyógyszertári 450 ft-os.
Én se látom a legalsón.3 napja nem jön meg.KOP-KOP-KOP.
2011. jan. 30. 13:09
10/16 anonim válasza:
csodaszámban megy a férjed :)
gratulálok egyébként!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!