Érdekes teszt, ugyanabból a pisiből, nem egyforma csík? Az alsó kettő ugyanaz márka, egyik szerint terhes vagyok, másik szerint nem! Egyszerre csináltam! A legfelső másik márka, teljesen egyértelmű.
2011. jan. 30. 10:07
11/16 anonim válasza:
én is gratulálok, szerintem is ott a baba! :)
12/16 anonim válasza:
Egyértelmű baba:) Gratulálok Kismama:) Remélem, mindannyian átéljük majd a két csík boldogsásgát:)
13/16 anonim válasza:
Nagyon fontos: Ha tesztet csinálsz, figyelj oda, hogy a használati szeruint csináld. Az alsón látszik (felső tesztcsík) hogy nem itattad át eléggé pisivel a tesztet, ezért a felső csík sincs teljesen rendben az harmadiknál. Pedig az csak azt mutatja hogyelérte a pisid a szükséges szintet. Ezek precíz cuccok, de a tesztnél is törekedni kell a precizitásra, nem csak ide mártom, oda mártom, aztán lesz valami.
remélem segítettem: Tekla
14/16 anonim válasza:
Gratulálok:D Szerintem pozitív:D
Ja és a férjednek is gratula az ő pozitív tesztjéhez;)
19+1 hkm
15/16 A kérdező kommentje:
Megszámoltam,ez a 72-75. tesztem,tehát nem most kezdtem.Mindegyiket jól belemártom,5 mp-et ír,én megvárom a míg eléri a papírt,7-9 mp,csak azután veszem ki.Ha a control csík kijön,a terhességinek is ki kellene szerintem,még ha nem jól mártom is bele.
2011. jan. 31. 13:02
16/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mi lett végül? Most én is hasonlót tapasztaltam. 3 ugyanolyan teszt ugyanabból a pisiből 1 pozitívat, egy nagyon-nagyon halványat, egy pedig szerintem tök negatívat produkált. One step 10-esről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!