Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esetleg lehetek terhes?...

Szundita kérdése:

Esetleg lehetek terhes? Nagyon érdekes ami velem történik.

Figyelt kérdés
Mostanában elég furcsán érzem magam. Van egy hormonbetegségem, de még nem sikerült helyreállítani. Anno azt mondták nekem, hogy a rendszertelen menses miatt jelenleg meddő vagyok. (rendszertelen = van amikor fél évet kihagy...) Nem is erre alapozom a terhes gyanúmat. Mostanában nagyon kívánós vagyok, sokat émelygek, a mellem iszonyúan fáj és megfeszült, és a szagokra érzékeny vagyok. Még ki sem nyitom a szemem, de már éhes vagyok :) Vettem tesztet, negatív... Az orvosom mondta, (Pestre járok) hogy menjek el a közeli kórházba egy ultrahangra, ugyanis ő szabadságon van, ne várjak vele. Elmentem hát, ahol az orvos nem tudott megvizsgálni, mert van egy apróbb gyulladásom, az ultrahang pedig nem mutatott babát. Azt mondták, hogy az ultrahangon talán még nem észrevehető a baba, annyira pici. Megnéztem egy korábbi ultrahangos papíromat, és az uterus is nagyobb, az endometrium 7mm, a jobb ovarium és a bal is sokkal nagyobb... Valaki tud segíteni? Mit csináljak? Szeptember 4-én jön vissza az orvosom szabadságról, de addig megőrülök!!!
2013. aug. 23. 17:50
 1/1 anonim ***** válasza:
A tünetek alapján tényleg gyanúsnak tűnik.Szerintem vegyél még egy, nagy érzékenységű tesztet. Drukkolok! :)
2013. aug. 23. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!