Szerintetek terhes vagyok? Volt egy érdekes tesztelésem.
Figyelt kérdés
29-re nem várom. Ma csináltam egy terhességi tesztet. 5 perc után megjelent rajta a 2. csík halványan, aztán 1 perc múlva el is tűnt. Ez most mit jelent? Akarok még tesztet csinálni, de most már csak akkor ha nem jön meg.2010. júl. 26. 23:02
1/7 anonim válasza:
Hát, szerintem mindenképp csinálj majd mégegy tesztet, de mindenképp a reggeli első vizeletből!!!
Amit most csináltál tesztet, azt amugy reggel csináltad?
2/7 anonim válasza:
Csinálj még egy tesztet,mert nagyon ritkán előfordul,hogy hibás.
De nem szükséges reggeli vizeletből!a mostani tesztek már 3 napos terhességet kimutatnak, és nem feltétel a reggeli vizelet.
3/7 anonim válasza:
Igenám, de a 3 napot a beágyazódástól kell számítani. Az pedig peteérés után 8-10 nappal van. Tehát az elmaradt mensi napja előtt nem nagyon érdemes tesztelni. Várd ki a 29-ét és reggeli első vizeletből tesztelj!
4/7 A kérdező kommentje:
One step teszt volt és nem reggeli pisiből csináltam. Ma vettem egy Gabrielt, de kivárom a 29.-ét.
2010. júl. 27. 21:52
6/7 A kérdező kommentje:
Ja hát sajnos megjött. Már a tesztet sem tudtam megcsinálni.
2010. aug. 8. 12:31
7/7 anonim válasza:
Sajnálom :(
One Step-pel én is így jártam, igaz én nem szerettem volna babát, gyógyszert szedtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!