Csináltam egy tesztet érdekes? Én is párom látjuk a csíkot, de lehet hogy csak szellemcsík? Kérhetek segítséget?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ez a teszt most milyen. A képet meg nem tudom jó helyre töltöttem e fel, remélem. Ha valaki megnézné a saját gépén hogy most van e második vonal vagy csak mi látjuk....negatívba nem tudtam megcsinálni..........segítene valaki? [link] 2010. nov. 2. 14:07
1/23 anonim válasza:
Én nem látom a képet :(
A szellemcsík általában szürke, ami meg pozitív, a rózsaszínes-pirosas árnyalatú, nem baj ha halvány vagy csak a széle erős, pár nap múlva meg kell ismételni.
2/23 anonim válasza:
Szia!
Próbáld meg feltölteni újra, mert így nem lehet megnézni a képet.
3/23 A kérdező kommentje:
Na nem jól csináltam. Nem látni a képet...hogy kell feltölteni? SOS!
2010. nov. 2. 14:13
4/23 A kérdező kommentje:
Na lehet ez lesz a jó link? [link]
Ha ez sem akkor passz nem tudom hogy kell..............:(
2010. nov. 2. 14:14
5/23 anonim válasza:
kicsi a kép, nagyobb formátumban kéne feltenned
6/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy kell:(:(:(először csináltam volna de nem megy............ha valaki tudna segíteni hogy kell, megköszönném!!!
2010. nov. 2. 14:19
7/23 anonim válasza:
www.kepfeltoltes.hu
ide rakd föl.
8/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Azt hiszem sikerült!!! De picit homályos.nagyon régi a gépem:(. De hátha láttok rajta valamit. [link]
2010. nov. 2. 15:36
9/23 anonim válasza:
homályos, én nem látom, csak az egyik csíkot:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!