Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aranyos/érdekes történetek,...

Aranyos/érdekes történetek, ki hogyan vette észre, hogy terhes?

Figyelt kérdés
van itt valaki akinek nagy meglepetés volt hogy teherbe esett, vagy esetleg érdekes szorik adról hogy ki hogyan vette észre hogy terhes (hányadik hónap..stb) részletes történetek érdekelnek.
2015. febr. 20. 20:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

külföldön dolgoztam azt éreztem fel vagyok fázva, mentem urulógiára. amikor itthon voltam az itteni urulógus nem talált semmit, nem írt fel semmit. elmentem külföldön is a dokihoz, aki szintén elküldött azzal, hogy semmi bajom. ekkor kezdtem azon gondolkodni, hogy talán fizetni kellene a dokiknak, hogy foglalkozzanak az emberrel..?mert nagyon szenvedtem folyamatos pisilésinger, stb.a harmadik doki meg neki állt katéterezni, először nem is értettem, hogy húzzam le a bugyit, nyissam a lábam..?..erre érzem szúrás...akkor tudtam meg, hogy katéter lesz, mondtam, hogy fejezze be, nem akarok még egy gyulladást, mint tudjuk ennek megvan a maga kockázata, a doki erősködött, hogy rutin, alap...én meg mellesleg Tűfóbiás vagyok...!szépen csendben megbeszéltük, hogy várok, ő írja az eredményt, egyszercsak nem kapok levegőt..és megint nem jön, életem első és remélem utolsó pánikrohamán mentem át...

pár nap múlva fáradtság, hányinger egymás után, akkor néztem tesztet....és jé.

2015. febr. 20. 22:20
 12/18 anonim ***** válasza:
*9 hetesnek diagnosztizáltak(8+4)
2015. febr. 20. 22:20
 13/18 anonim ***** válasza:

*sajnálom, hogy nem sikerült vidámat írnom, de napokig úgy éreztem magam, mit akit megerőszakoltak?

de neked kérdező? :)

2015. febr. 20. 22:46
 14/18 anonim ***** válasza:

Én is szívesen írok, hisz olyan kedves élmény:) Már az örökbefogadásnál tartottuk agyban, dolgoztunk mindketten, külön városban. Majd a napi rutin szerint mentem munkába, indulás előtt pisi, ahogy anyukám tanította:)Elindulás, 5 perc, megint pisilni kell. Nem bírom ki, köztéri WC. Egész nap pisilek, biztos felfáztam (10-12 napos terhesen volt mindez). Teszt negatív. Nem jön meg. Doki hív, biztos cisztám van. UH, 'maga nagyon terhes':)

Második már tervezett, reggel megint a fránya pisi (kb. 10 napos terhesen), kész, de még mindig kell. Akkor tudtam, teszt nélkül:) Teszt pozi, doki, UH, 'terhes, de még mennyire':) A hányinger, hányás a 7-8. héttől jött, amikor már tudtuk, hogy albérlő van:) Az eredmény két szép, cselfes kis kópé:)

2015. febr. 20. 23:27
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a történetét, vannak nagyon aranyosak és van szomorubb is, remélem aki a szomorubbat irta, egyszer megadatik neki az amit biztos hogy megerdemel egy igazi angyal :)

Nekem sajnos meg nincs ilyen törtenetem :( de remelem majd lassan nekem is jut egy. Parom meg azt mondja hogy ö meg nincs felkeszülve a picire :/

2015. febr. 21. 00:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Az mit jelent, hogy 10-12 napos terhesen? Mert, hogy amikor nem jön a menzesz, vagyis kb két héttel a fogantatás után már 4 hetes terhességről beszélünk :D Nem kötözködés, csak ennek így nincs értelme :) Amúgy gondolom arra céloztál, hogy 12 napja késett a vérzésed, vagyis olyan 5-6 hetes voltál.
2015. febr. 21. 08:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, úgy gondoltam, hogy fogantatást követő 10-12. napon, visszaolvasva tényleg nem volt értelme:) Késő este volt már, na:)
2015. febr. 21. 09:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is csináltam annakidején egy tesztet,ami halvány pozi lett.Orvoshoz rohantam,ahol semmit nem látott.Egy hét mulva visszarendelt,de még akkor sem.Éppen külföldre készültem költözni,igy valamelyest megnyugodtam,hogy nem terhesen kell ott uj életet kezdeni.Eltelt pár nap,ki is költöztem.Állandoan aludtam,fáradt voltam,éreztem hogy valami nem stimmel.Mondtam a páromnak,hogy menjünk nőgyögyászhoz,mert tuti,hogy valami nem ok.Az orvos UH-t csinált és könnybe lábadt a szemem,mert hallhattam a pici szivdobogását.UH-képpel a kezemben mentem a páromhoz a vároba ahol nem tudtam megszolalni sem,csak a kezébe nyomtam a babánk első fotoját :)
2015. febr. 21. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!