Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik nagyon fiatalon (15-20)...

Akik nagyon fiatalon (15-20) lettek terhesek és megtartották, hogy alakult az életük?

Figyelt kérdés
Nem bánták meg ?
2016. júl. 17. 18:17
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Baratnom 19 evesen szult, erettsegi utani osszel.

A ferjjel ket ev mulva szetmentek. Apuka jelenleg nem tartja a kapcsolatot a 21 eves lanyaval. Folyamatosan valtozo volt a kapcsolat, anyagilag alig tamogatta oket.

Anyuka a mai napig fizeti a lakas torlesztojet...19 eve. Rengeteg nelkulozes volt.

2017. febr. 16. 10:09
 32/35 anonim ***** válasza:
63%

En boztos nem vallalnek meg gyereket

Pedig 23vagyok

Meg van vissza masfel ev az egyetembol,parom idosebb neki mar van vegzettsege ,egyetem mellett dolgozom is ugyhogy mi meg nem allunk keszen. A szuleimre tudom hogy nem szamithatok. Ugyhogy csak magunkra. Azok meg szerencsesek akiknek mindent a fenekuk ala tesznek a szuleik,es csak szulik a gyerekeket.

2017. febr. 16. 11:27
 33/35 anonim ***** válasza:

19 évesen estem teherbe, 20 évesen szültem. Nem tervezett baba volt, de egyszer sem jutott eszünkbe, hogy ne tartsuk meg. Mostanra 6 hónapos a kislányunk, és a legeslegjobb dolog az életünkben.

Az anyagiak rendben voltak, nincs hitelünk. 2 szobás lakásban élünk, van autónk. Párommal van egy közös vállalkozásunk.

Van érettségim, de terhesség alatt ellezdtem levelezőin tanulni, és majd nemsokára lesznek a vizsgáim. Szerencsére minden jól alakul(t). Bölcsibe nem kell adnom a kislányunkat, itthon lehetek vele óvodáig.

Kistesót nem tervezünk egyenlőre.

2017. máj. 5. 06:09
 34/35 anonim ***** válasza:
90%
A válaszokat olvasva...èn vagyok csak ilyen szerencsétlen h 29 évesen konkrétan nincs sem házam sem jól fizető állásom?! Az én szüleim sajnos nem segítettek semmiben sem. Páromat sem. Most szószerint azon vergődünk h saját házunk legyen, persze hitellel. Engem a tanulmányaimban sem támogattak a szüleim, zavartak dolgozni mert nem volt elég a pénz. 5 éve albérletben élünk. Tudom milyen az amikor a nulláról indulsz null segítséggel, éppen ezért mindent meg fogunk tenni h a kisfiunknak úgymond a segge alá rakjunk mindent mert ne szívjon úgy mint mi! Mi 28 évesen válltuk a babát. Nem bántuk meg, de mivel így állunk ahogy, itt meg is állunk.
2017. máj. 5. 07:39
 35/35 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem felelőtlenség ilyen fiatalon gyereket vállalni.

Az egyik barátnőm 16 évesen esett teherbe,nem tervezték azt mondja Ő sem tudott róla csak az anyja vette észre rajta de akkor már nem lehetett elvetetni.

Azóta is a gyerek apjával van de olyanok mint a nyugdíjasok.

A csaj 24 a férje 26. A szex is be van osztva havonta 2-szer csinálják. Semmi szerelem nincs már a kapcsolatukban.

Tavaly összeházasodtak a gyerek miatt.

2017. máj. 5. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!