Akik nagyon fiatalon (15-20) lettek terhesek és megtartották, hogy alakult az életük?
Baratnom 19 evesen szult, erettsegi utani osszel.
A ferjjel ket ev mulva szetmentek. Apuka jelenleg nem tartja a kapcsolatot a 21 eves lanyaval. Folyamatosan valtozo volt a kapcsolat, anyagilag alig tamogatta oket.
Anyuka a mai napig fizeti a lakas torlesztojet...19 eve. Rengeteg nelkulozes volt.
En boztos nem vallalnek meg gyereket
Pedig 23vagyok
Meg van vissza masfel ev az egyetembol,parom idosebb neki mar van vegzettsege ,egyetem mellett dolgozom is ugyhogy mi meg nem allunk keszen. A szuleimre tudom hogy nem szamithatok. Ugyhogy csak magunkra. Azok meg szerencsesek akiknek mindent a fenekuk ala tesznek a szuleik,es csak szulik a gyerekeket.
19 évesen estem teherbe, 20 évesen szültem. Nem tervezett baba volt, de egyszer sem jutott eszünkbe, hogy ne tartsuk meg. Mostanra 6 hónapos a kislányunk, és a legeslegjobb dolog az életünkben.
Az anyagiak rendben voltak, nincs hitelünk. 2 szobás lakásban élünk, van autónk. Párommal van egy közös vállalkozásunk.
Van érettségim, de terhesség alatt ellezdtem levelezőin tanulni, és majd nemsokára lesznek a vizsgáim. Szerencsére minden jól alakul(t). Bölcsibe nem kell adnom a kislányunkat, itthon lehetek vele óvodáig.
Kistesót nem tervezünk egyenlőre.
Szerintem felelőtlenség ilyen fiatalon gyereket vállalni.
Az egyik barátnőm 16 évesen esett teherbe,nem tervezték azt mondja Ő sem tudott róla csak az anyja vette észre rajta de akkor már nem lehetett elvetetni.
Azóta is a gyerek apjával van de olyanok mint a nyugdíjasok.
A csaj 24 a férje 26. A szex is be van osztva havonta 2-szer csinálják. Semmi szerelem nincs már a kapcsolatukban.
Tavaly összeházasodtak a gyerek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!