Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fiatalon gyereket tervezők!...

Fiatalon gyereket tervezők! Biztosak vagytok benne hogy fel vagytok készülve?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok. A párom 33. Nagyon szeretjük egymást, együtt is élünk és gyereket is szeretnénk. Azonban legutóbbi hónapban hetesen elvetéltem. Most kissé elbizonytalanodtam, hogy tényleg szeretném e. Más is van hasonló helyzetben? Illetve aki fiatalon vállalt babát később nem bánta meg?

2015. márc. 27. 07:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

Sosem lehet ra kellokepp felkeszulni. 😊

Olyan nincs, h minden tokeletes, es jon egy tokeletes terhesseg, tokeletes szules, tokeletes gyerek.

28 evesen szultem, tehat nem extra fiatalon, megis tobbszor megfordult a fejemben, h biztos ezt akarom-e, fel vagyok keszulve ra, vagy sem.

Mikor sikerul a teherbeeses, megszuletik a gyerek, mar megy minden szepen a maga utjan, beleszoksz, es mar nem agyalsz ezen.

2015. márc. 27. 07:31
 2/11 sandrachnologic ***** válasza:
100%
19 évesen szültem, felkeszultnek ereztem magam es nem is voltak kétségeim. Minden ösztönből jott es rendben is ment. :) most jon a masodik baba, de most sem kétségeim vannak, hanem csak szimplán izgulok, hogy milyen lesz két gyerekkel az elet :) szerintem sincs tokeletes idő, mindig johet egy váratlan dolog. Azt kell merlegelned, hogy nem fog-e hiányozni a bulizás, haverozas. Mert az gyerekkel mar nem ugyanaz. :)
2015. márc. 27. 07:39
 3/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok egy kimondottan csapongó, bulizós ember, a párom sem az, szívesebben sétálunk egyet vízparton, minthogy elmenjünk discoba :) úgyhogy ezek nem igazán fognak hiányozni :). Nem tudom a rendszeres futás (Eléggé intenzív) nem nehezíti a teherbe esést?
2015. márc. 27. 07:43
 4/11 Wiky93 ***** válasza:
30%

Egy babát sosem lehet megbánni! :) Aki meg megbánja az nem nô, nem ember, egy szívtelen!

Én 21,5 évesen szültem, fel voltam rá készülve (már régóta) 7éve szeretjük egymást a párommal, volt egyszer egy kis szünet aztán ismét összejöttünk 4éve vagyunk együtt, több mint 3éve együtt élünk, már a kezdetek öta szerettünk volna egy közös babyt, de azért tudtam, hogy még várjunk, mert tizen évesen, sulisan nem "rontom" el az életem, mint sok kiscsaj. Már egész kiskorom óta kijelentettem, hogy én 20-23(24-25) évesen szülöm meg az első gyerekemet és nem korábban nem is később, nem vagyok ennek a híve, hogy "idősebb" korba szüljek, az nem én lennék...(bár manapság mindenki 30fölött szüli az első gyerekét..nem is értem.....) Lehet a vetélés miatt érzed ezt, hogy mégse szeretnéd. Megértem milyen rossz lehet, de majd változik, mélyen belül úgyis szeretnél :) (szerintem) egyébként hány hetesen? Mert azt kihagytad :)

2015. márc. 27. 07:49
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

20 éves vagyok, párom 25.

3 hét múlva megszületik a kislányom.

Terveztük, a párom is nagyon szerette volna, mindig ő mondta hogy próbálkozzunk. Már 5 éve együtt vagyunk. De viszont most elhagyott, mert rájött arra, hogy ő inkább szórakozni szeretne, és a haverokkal lenni, minthogy gyereket nevelni. Szóval teljesen egyedül maradtam.

Nem gondolom azt amit írtak, hogy aki megbánja az nem nő. Néha én is elgondolkozom, mi lesz velünk, hisz párban is nehéz egy picivel, de egyedül?

De persze mindent megfogok tenni hogy boldog legyen a kincsem, és bármit megadok neki. Most még egész nap csak sírok, hisz egyedül nem a legjobb, de majd nemsokára jobb lesz.

2015. márc. 27. 08:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
22 éves voltam mikor a lányom megszületett,25 mikor a fiam ès most28évesen tervezzük a harmadikat. :-) az első babára nem voltunk felkészülve fenekestül felfodult az èletünk de nagyon megérte. A másodiknál már fel voltunk kèszülve mindenre. Könnyebb volt már a másodiknál de eszembe sem jutott hogy megbántam volna.
2015. márc. 27. 09:22
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Szia :) En is 22 vagyok es az en parom is 33:))) Mi mult honapban kezdtuk a baba projektet. Most izgulunk mert holnap nem kene megjonnie. en biztos vagyok benne hogy ez a legjobb idozites. Nagyin szeretnek mar babazni. Sztem egy no akk teljesedik ki teljesen amikor anya lesz. Legszebb idoszak :)
2015. márc. 27. 09:24
 8/11 A kérdező kommentje:

bocsánat lemaradt a szám. 6-hetesen vetéltem el. 5-ös nagyon sajnálom ami veled történt, van segítséged? Szülők? nagyszülők?

Mindenkinek köszönöm a válaszokat :) aki babázik, babázni fog, annak gratulálok, jó érzés ilyeneket olvasni, utolsó neked pedig szorítok, hogy össze jöjjön :) Nem tudom lehet tényleg a vetélés az oka, mikor megtudtuk, hogy babások vagyunk mintha újra olyan szerelmesek lettünk volna mint az első hetekben :) nem mintha nem szeretnénk egymást irtózatosan :) aztán nagyon nagyot csalódtunk. Párom nem mondja de látom rajta. Azóta nem is szeretkeztünk.

2015. márc. 27. 09:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

8\7 vagyok

Koszonom szepen. :)

Figyelj azert ez nagy trauma lehetett neki ugy ahogy gondolom neked is. Adj neki egy kis idot, a ferfiak maskepp dolgozzak fel. probalj meg velenbeszelgetni errol! Kitartas

2015. márc. 27. 09:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Velem 27 évesen történt ugyanez, szintén 6 hetesen. Az első hónapban én se éreztem úgy, hogy újra akarnám próbálni, és nem is szeretkeztünk majdnem egy hónapig, ami nálunk nagy szó... Aztán szépen lassan kicsit helyreálltak a dolgok, mostmár újra próbálkozunk. Egy kicsit én is atz éreztem, hogy kell ez nekem? És ha műtéttel kellett volna befejezni? Vagy ha méhenkívűli lett volna? Megéri? Persze, hogy megéri...
2015. márc. 27. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!