Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik nagyon fiatalon (15-20)...

Akik nagyon fiatalon (15-20) lettek terhesek és megtartották, hogy alakult az életük?

Figyelt kérdés
Nem bánták meg ?
2016. júl. 17. 18:17
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
67%

17estől kérdezném, hogy ha valaki 19 évesen, tehát kb érettségi után teherbe esik, majd szül egy gyereket 20 évesen, aki most egy éves múlt, milyen egyetemet végzett el 2 éven belül, terhességgel, gyermekággyal caklipakli az anyuka? Saját autó meg ház gondolom szülőktől van, nem ő meg a párja kereste meg a rávalót (hacsak nem a mostanában oly' divatos szülök gyerekes egy 40 évesnek sztori áll fenn itt is).

Egyébként 15 tényleg gyerek, a 20 már más kérdés.

2016. okt. 12. 15:53
 22/35 anonim ***** válasza:
67%
19évesen mentem férjhez,akkor már 3honapos terhesen,6honapos volt a lányunk mikor szétmentünk,azota boldog házasságban élek 10éve, a kisebb lányunk 8 éves,most tervezzük a harmadikat :) nem bántam meg,a nagy lányom kiköpött hasonmásom és imádom hogy 33évesen kamasz lányom van,büszke hogy neki csinos anyukája van akit dicsérnek a barátai, én pedig sírni tudnék annyira büszke vagyok rà!Ha ujra 19éves lehetnék gondolkozás nélkül vállalnám őt!
2016. okt. 12. 18:58
 23/35 anonim ***** válasza:
43%
18voltam mikor szuletett sajna iskolat ott hagytuk parom azota dolgozik ö is 18volt.mar 4eves .fel eve enis dolgozom megvan mindenunk .de nen mindenki ien szerencses!
2016. okt. 12. 19:35
 24/35 anonim ***** válasza:
89%

Kedves 21-es szívemből szóltál ☺ A val

Válaszok olvasása közben arra gondoltam, hogy 19-21 éves fiataloknak hogy a fenébe van saját házuk meg minden.Én 29 vagyok férjem 30 egyetem befejezése óta mindketten dolgozunk, viszonylag jó fizetèsünk van de még mindig nincs saját házunk (2 éve szeretnénk már venni de még nem találtuk meg az igazit) Szóval az a 19, 20, 21 éves fiatal akinek saját háza van és önerőből (nem apuci meg anyuci tette a feneke alá) megemelem előtte a kalapom ☺

2016. okt. 13. 08:38
 25/35 anonim válasza:
32%
Kedves 21-es! A házuk önerőből van, méghozzá úgy, hogy a férjének jól fizető állása van. Egyébként az egyetemet babázás közben végezte el. Igen, nem mindennapi eset, de van olyan, akinek bejön az élet...
2016. okt. 26. 22:06
 26/35 anonim ***** válasza:
47%

Az anyukám 18 évesen szült engem. Egyedülálló anyaként, napszámból, rengeteg gyötrődéssel megadott nekem mindent ugyanúgy, sőt, jobban, mint akinek apja is van. Minden szeretetet és törődést megkaptam tőle.

Én most, 23 evesen fogok szülni, és remélem, lehetek olyan jó anya, mint az én drága édesanyám.

2017. febr. 16. 06:14
 27/35 anonim ***** válasza:

Nem terveztünk babát, főleg azért, mert nekem 3 orvos is azt mondta, hogy természetes úton szinte lehetetlen, hogy gyerekem legyen. Aztán mégis... :)

Tavaly májusban született, szeptemberben volt az esküvőnk a férjemmel (terhesen nem akartam és a legjobb formámat akartam hozni).

Nekem van egy diplomám, 3 nyelven beszélek a magyaron kívül és most, a pici mellett elkezdtem egy újabbat tanulni. A férjem már régebb óta dolgozik, sikeres a munkájában. Hitelmentes mindenünk, nincsenek anyagi gondjaink, így mindkettőnknek természetes volt az, hogy marad a baba.

Még csak 9 hónapos, de imádjuk mi is és az egész család (egyetlen unoka). Nagy szerencsénk van vele, mert sosem volt sírós, "mindenért ordít" baba, mindenhova tudjuk vinni, ezért nem is érzem azt, hogy oda a régi életem és csak itthon ülünk a babával. A barátainkkal, barátnőimmel sem szakadt meg a kapcsolat, pedig ettől nagyon féltem, mert sokat hallja ezt az ember, hogy a barátok felszívódnak... Itt ilyenről szó sincs, érdekli őket a baba, a barátnőim pl folyton jönnek babázni, viszik sétálni helyettem is, néha már tényleg úgy érzem, hogy inkább miatta jönnek hozzánk... :D

2017. febr. 16. 09:13
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért az tök furcsa hogy itt mindenkinek 20 évesen diplomája meg olyan jol fizetö állása van,amiböl hitelmentes ház,kocsik meg a mindennapi élet is simán kijön.Ez a bejött neki az élet duma egy nagy kamu...(vajon a NAV is igy látja?:) )

Én 20 évesen érettségiztem (nem azért mert buktam,hanem külföldön 2 évet nyelvet tanultam)25 voltam mire egy normális egyetemet elvégeztem,azonnal sikerült munkába állni,és kb 5 év volt mire mindent megteremtettünk a párommal.Szoval 30 voltam mire mindenünk megvolt a babázáshoz.(ház hitellel,kocsik,félretett megtakaritás)Meg persze közben élveztük az életet.És ugy gondolom mi is jol keresünk,átlagon felül ketten 7 számjegyü összeget.

Segitség és mutyi nélkül biztos hogy senkinek nem lesz ekkora egzisztenciája 20 évesen.Föleg ha besikeredik egy gyerek.

2017. febr. 16. 09:28
 29/35 anonim ***** válasza:
0%

És ha van segítség, akkor mi történik?:)

Semmi. Igen, én a szüleimtől kaptam a lakást és az első autómat is, 18 éves koromban.

De szerintem ettől nem lettem kevesebb az életben egyáltalán és ha majd a mi lányunk tart ott az életben, mi is segíteni fogunk neki elindulni. Én még nem dolgoztam még soha, de szeretnénk majd még egy babát 3 éven belül, szóval nem is kezdenék bele jelenleg semmibe, hogy aztán félbehagyjam (saját vállalkozást szeretnék).

Az pedig szerintem egyáltalán nem erőn felüli, hogy 3 év alatt elvégeztem egy 6 féléves képzést.

2017. febr. 16. 09:34
 30/35 anonim ***** válasza:

az jó hogy ilyen sokan nem bánják hogy korán teherbe estek,-de én szerintem azok vannak többen akiknek nem biztos hogy jót tett hogy már 16-18 évesen anyák lettek.hiszen családi háttérnélkül nagyon-nagyon rossz helyzetben kerülnek. Arról nem beszélve hogy sokaknak nem való az anyaság ilyen fiatalon.

Szóval ha a kérdező még csak tervezi hogy fiatalon legyen anya akkor azt tanácsolnám hogy ez nem egy rózsaszín mese,és gondolja végig hogy nem e jobb ha vár még pár évet!

2017. febr. 16. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!