Anyai ösztönök? Létezik ennyire fiatalon?
A párommal másfél éve vagyunk együtt, nagy, lángoló szerelem a miénk. Érzem, hogy benne találtam meg életem párját. Mióta ő van, nagyon erős bennem a családalapítási "ösztön". Előtte is szerettem a gyerekeket, a kamaszkorom babázással telt, apu új házasságából született tesómmal is sok időt töltöttem, de mióta a párommal vagyok zsonganak a hormonjaim és alig várom, hogy anya lehessek.
Ez egy ideiglenes "fellángolás" vagy innentől kezdve így lesz, míg nem lesz babánk? :)
22/L
A párom is nagyon babás, viszont úgy van vele, hogy mindenképp szeretne egy bombabiztos egzisztenciát előtte, ami természetesen érthető.
Azt beszéltük meg, hogy még 4-5 év, addig is... Marad az álmodozás a babázásról.
Köszi nektek! :)
Nálunk is így volt, kb. fél éve voltunk együtt, amikor totál bediliztem. Mindig is szerettem volna babát, de ez az érzés más. Megbeszeléltük, hogy mit, hogy, mikor.
Azóta már 2 évet lefaragtunk a kitűzött dátumból, mert én szó szerint szenvedek és ò is belátta, hogy tül sok értelme nincs még évekig várni. Májusban már nem védekezünk, igaz, most is csak héba-hóba. :)
25+28
Akkor nem csak én vagyok így, de jó! :)
Hát lányok, úgy néz ki az anyaság vágya már csak ilyen, van akinél később, van akinél előbb jön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!