Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik nagyon fiatalon (15-20)...

Akik nagyon fiatalon (15-20) lettek terhesek és megtartották, hogy alakult az életük?

Figyelt kérdés
Nem bánták meg ?
2016. júl. 17. 18:17
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%
anyukámék mindketten 16 évesek voltak amikor bátyám született. Rá egy évre én:) egyáltalán nem bántak meg semmit. a bátyám születése óta eltelt 22 év és anyáék azóta még mindig együtt vannak, és boldogak. Azóta még született még 2 testvérem. Az egyik 8 éves lesz, a másik 17 hónapos. Szóval Anyuéknak elég fiatalon elkezdődött az élet. Nem igy tervezték, de "összejött". És mondhatom nyugodt szivvel hogy nagyon boldog család vagyunk.
2016. júl. 21. 15:51
 12/35 anonim ***** válasza:
86%

Nem voltam még 19 amikor teherbe estem. Éppen leérettségiztem, készültem a főiskolai felvételire. Nem tudom mások hogy vannak és voltak vele, de én rendesen pánikba estem, holott stabil kapcsolatom volt és van a mostanra már férjemmel. Másfél éves volt a kisfiam amikor el tudtam helyezkedni, idén elvégeztem az iskolát. Boldog vagyok és semmiért nem cserélném el az életemet, viszont nem mostanában tervezzük, hogy kistesó érkezzen.

24/l

2016. aug. 1. 22:38
 13/35 anonim ***** válasza:
73%
Egyik ismerős csaj 15 évesen szült, az apuka lelécelt, de a család mellette állt, segítették őt. Befejezte a sulit, van szakmája, állása és új kapcsolata, a lánya 3 éves elmúlt.
2016. aug. 2. 13:51
 14/35 anonim ***** válasza:
72%
Én 20 évesen estem teherbe sajnos elment a baba nagyon szar volt a kaparás ,utána 2 évig nem jött össze a baba. De most boldog anyuka vagyok,igaz 22 évesen szültem,de ha 20 évesen szülök azt se szégyellem.
2016. aug. 2. 19:03
 15/35 anonim ***** válasza:
91%
20 evesen lettem terhes, szerelembaba. De a szerelem elmult, realizalodott h nem minden rozsaszin. Szetmentunk, nagyjabol rendbehoztam az eletunket mostanra. Nehez volt. Imadom a fiam, de nem biztos h ujra csinalnam. De en rossz embert valasztottam gyermekem apjanak.
2016. aug. 3. 09:02
 16/35 anonim ***** válasza:
96%

20 voltam, mikor terhes lettem a lányommal, akkor 6 éve voltam együtt az apjával, akivel 3 éve mentünk külön. Akkor a lányom 3 éves volt. Nem bántam meg, igaz sok $zaron mentem keresztül az elmúlt 3 évben, de nagyjából helyre jöttem. 1 éve vagyok együtt a párommal, és a közös gyerekünket várom.

Idén leszek 28.

2016. aug. 15. 12:08
 17/35 anonim válasza:
Egyik barátnőm alig 19 évesen ment férjhez, másfél év múlva, tehát 20 évesen megszületett első kisbabája, aki már 1 éves elmúlt. Közben a fiatal anyuka elvégezte az egyetemet, saját házuk és autójuk van. Tervezik a második picit.
2016. aug. 15. 15:37
 18/35 anonim ***** válasza:
54%
A 15 évest nem nagyon fiatalnak, hanem gyereknek mondanám a terhességre nézve. A 20 éves meg egyszerűen fiatal.
2016. aug. 15. 18:08
 19/35 anonim ***** válasza:
73%
En 22 evesen szultem. Nem terveztuk de nem is volt problema. Most mar 7 eves a lanyom apukajaval tervezzuk a kistesot :)
2016. szept. 1. 17:39
 20/35 anonim ***** válasza:
95%

20 evesen szultem az elso fiunkat. Nem volt tervezett de mar ferjnel voltam, masfel honappal az eskuvonk utan estem teherbe. Azota eltelt 8 ev es szuletett meg 3 gyerekunk (a 3. terhesegem ikerterhesseg volt).

Egyaltalan nem bantam meg! :)

2016. szept. 2. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!