Ti hogyan vettétek eszre hogy terhesek vagytok?
Hát én nem vettem észre csak egy vizsgálaton derült ki 10 hetesen.
2,5 éve próbálkoztunk és augusztus, szeptember az esküvő szervezéssel és maga az eseménnyel ment el, igazából abban az időszakban csak egyszer voltunk együtt. Októberben mentem vizsgálatra ,a hormonsoromért, akkor már ott "integetett". Majd leestem az ágyról...
Nekem egyébként a havim sohasem volt pontos, mindig és 6-8 napig tartott. Ebben a két hónapban napra pontos lett és 4 napig volt csak meg...de megvolt :)
Az első gyereknél volt gyenge menzeszem, így csak egy rutin vizsgálaton derült ki az 5-6 hét között.
Most a beágyazódás 7. Napján elkezdtem émelyegni es akkor meg csak a bimbóm fájt, de szépem terjedt ki a fájdalom napról napra, de tünetnek korainak gondoltam. Hat nem az volt. Rá három napra délután pozitivat teszteltem. A rosszullétek azóta is tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!